Daniel Pavel, ipostaze tandre alături de noua iubită. Cine este blonda cu care se iubește prezentatorul ”Survivor România”

07.06.2022, 11:51
Daniel Pavel, ipostaze tandre alături de noua iubită. Cine este blonda cu care se iubește prezentatorul ”Survivor România”
Daniel Pavel, ipostaze tandre alături de noua iubită. Cine este blonda cu care se iubește prezentatorul ”Survivor România”

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului ”Surrvivor România”, are o nouă iubită. Acesta s-a afișat cu senzuala blondă la Saga Festival, unde au fost surprinși în ipostaze tandre. Fotografiile postate în mediul online de Daniel Pavel alături de actuala sa iubită au atras numeroase comentarii din partea internauților.

Daniel Pavel este cunoscut publicului telespectator din postura de prezentator al emisiunii ”Survivor România”. Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea a fost difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel.

În plan personal, Daniel Pavel este tatăl unui băiat care se numește Antoniu-Constantin și care este elev de liceu. Daniel Pavel locuiește de mulți ani în Austria, la Viena. Daniel Pavel a avut o relație de șapte ani cu Marina, căreia i-a dăruit inelul de logodnă și urmau să se căsătorească, însă au ajuns la despărțire anul trecut. În prezent, Daniel Pavel are o nouă iubită, o blondă superbă.

Daniel Pavel, ipostaze tandre alături de noua iubită. Fanii, încântați

Pe contul său de socializare, Daniel Pavel a postat două imagini în care apare alături de noua sa ioubită, la Saga Festival, unde au fost surprrinși în ipostaze tandre. Ana Maria Pop, noua iubită a lui Daniel Pavel este o blondă foarte frumoasă. Povestea lor de dragoste a început în urmă mcu câteva luini, înainte ca prezentatorul ”Survivor România” să plece în Republica Dominicană pentru filmările la emisiune, notează click.ro.

”Ești un om deosebit, meriți să fii iubit”, ”Frumos”, ”Arăți bine…”, ”Sunteți minunați”, au comentat internauții la fotografiile cu cei doi, care au primit peste 26.000 de like-uri.

Ana Maria Pop a absolvit Facultatea de Drept și a fost actriță și manechin. Acum, aceasta este operating officer în cadrul unei mari companii. “Este o poveste lungă. Am început Dreptul la Universitatea București, dar m-am întors în Cluj în anul III, unde am și terminat ultimii doi ani de facultate. A urmat un program de masterat și alte trei cursuri de specializare. După examenul de intrare în Barou am profesat doi ani ca avocat stagiar și am continuat să merg pe acest drum și după ce am promovat examenul de definitivat. Cursul drumului meu în avocatură s-a schimbat în momentul în care am primit propunerea de a mă reloca la Bruxelles pentru un proiect european, însă pentru a putea accesa această funcție care era incompatibilă cu statutul de avocat am fost nevoită să mă suspend temporar din avocatură, pe durata proiectului. Din păcate, proiectul în cauză nu a mai primit finanțare și astfel am revenit la București, unde locuiau și părinții mei. M-am trezit în București, suspendată din avocatură și pusă în situația de a alege între reactivarea în profesie sau oferirea de consultanță juridică pentru companii”, a povestit Ana Maria pentru revista Luxury.

 

 

citește și...