Daniel Pavel, dezvăluiri din relația cu iubita sa. ”Suntem și într-o etapă a vieții noastre în care atât eu, cât și ea nu ne mai mințim unul pe altul”

01.11.2022, 16:20
Daniel Pavel, dezvăluiri din relația cu iubita sa. ”Suntem și într-o etapă a vieții noastre în care atât eu, cât și ea nu ne mai mințim unul pe altul”
Daniel Pavel, dezvăluiri din relația cu iubita sa

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului ”Survivor România”, are o nouă iubită, Ana Maria Pop. Cei doi formează un cuplu de un an. Daniel Pavel a fost căsătorit și are un băiat. Acesta a oferit amănunte din relația sa cu Ana maria Pop. ”Suntem și într-o etapă a vieții noastre în care atât eu, cât și ea nu ne mai mințim unul pe altul”, a spus el.

Daniel Pavel este cunoscut publicului telespectator din postura de prezentator al emisiunii ”Survivor România”. Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea a fost difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel.

În plan personal, Daniel Pavel este tatăl unui băiat care se numește Antoniu-Constantin și care este elev de liceu. Daniel Pavel locuiește de mulți ani în Austria, la Viena. Daniel Pavel a avut o relație de șapte ani cu Marina, căreia i-a dăruit inelul de logodnă și urmau să se căsătorească, însă au ajuns la despărțire anul trecut. În prezent, Daniel Pavel are o nouă iubită. Ana Maria Pop, noua iubită a lui Daniel Pavel este o blondă foarte frumoasă. Ana Maria Pop a absolvit Facultatea de Drept și a fost actriță și manechin. Acum, aceasta este operating officer în cadrul unei mari companii.  Daniel Pavel a oferit amănunte din relația sa cu Ana Maria Pop într-un iinterrviu pentru click.ro.

Daniel Pavel, dezvăluiri din relația cu iubita sa. ”Eu cred că ne este foarte bine așa cum suntem”

”I-am cunoscut părinții Anei, sunt niște oameni minunați, eu îl mai am doar pe tata, a legat o relație foarte bună cu seniorul, fratele meu, sora mea, băiatul meu, ceea ce a fost important pentru mine. Este foarte bine așa…și firea ei, modul în care emană ea bunătatea, asta a plăcut. Locuim împreună, da, acest lucru s-a întâmplat imediat după ce am venit de la Survivor. Nu mai avea rost să stăm separat”, a declarat Daniel Pavel pentru sursa ma sus-menționată.

”Pentru timpul în care trăim, la scara vieții, pare puțin un an de când suntem împreună, dar pentru noi este bine. Suntem și într-o etapă a vieții noastre în care atât eu, cât și ea nu ne mai mințim unul pe altul. Eu cred că ne este foarte bine așa cum suntem. Acum, serios, toți vrem să ne prezentăm mai bine și este firesc așa, dorința aceasta spre mai bine, însă este ok să ne asumăm scăderile, micile păcate ale firii, ale caracterului, iar noi le armonizăm foarte bine. Eu așa zic și cred”, a mai spus acesta.
citește și...