Dan Capatos a răbufnit la adresa lui Ioniță de la Clejani. ”Asta nu pot să tolerez”

15.06.2021, 11:07
Dan Capatos a răbufnit la adresa lui Ioniță de la Clejani. ”Asta nu pot să tolerez”
Dan Capatos a răbufnit la adresa lui Ioniță de la Clejani. ”Asta nu pot să tolerez”

Prezentatorul de televiziune Dan Capatos a răbufnit la adresa lui Ioniță de la Clejani.

Dan Capatos a comentat la adresa lui Ioniță de la Clejani în cadrul emisiunii ”Xtra Nightf Show”, pe care o moderează la postul de televiziune Antena Stars. Prezentatorul TV a răbufnit la adresa lui Ioniță de la Clejani, care a afirmat că nu el a fost cel care și-a reclamat fiul, Fulgy, la poluție, după scandalul în care tânărul a fost implicat. Dan Capatos a prezentat un document oficial din care reiese că Ioniță de la C lejani a fost cel care și-a reclamat fiul la poliție, notează spynews.ro.

”Ne minți ca pe proști și orice relație am avea când ne minte cineva în față nu pot să trec peste asta. Asumă-ți mă faptele, că da mă era fiul meu de necontrolat și m-am dus la poliție să reclam. Nu încerca că faci tam-tam, că nu vrei să intri în emisiune că a zis Capatos că eu am chemat poliția și să zică că n-am chemat eu poliția. Dacă la vârsta ta încă umbli cu minciuni ca la clasa a III-a, bă îmi pare rău, asta nu pot să tolerez”, i-a transmis Dan Capatos lui Ioniță de la Clejani, potrivit sursei mai sus-menționate.

Ce au declarat Viorica și Ioniță de la Clejani despre situația fiului lor

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi copii: Margherita și Fulgy. În ultima perioadă de timp, Viorica și Ioniță de la Clejani au fost în centrul atenției din cauza problemelor cu care se confruntă fiul lor, Fulgy. Acesta a ajuns pe mâna poliției și a fost internat la Spitalul Obregia. cei doi au făcut recent declarații despre situația fiului lor.

„Fulgy a răspuns jagardelelor și mediocrilor. Să le fie țărâna ușoară! E o dușmănie virală acum, se ceartă care e mai frumoasă, mai deșteaptă! O să cunoască o fată să-l potolească, cum l-am potolit și eu pe Ioniță. Ioniță era prea moleșit, era după fusta lui mă-sa. L-am scuturat nițel și uite ce om e. Eu nu am nici o vină ca părinte, i-am dus la școli, la meditații. Mi-am oprit cariera ca să-i alăptez! După 18 ani, Fulgy nu mai e copilul meu! Primesc mesaje de condoleanțe că îmi pare rău s-a dus! La un an și patru luni, Fulgy a fost opărit cu ceai fierbinte! Vreau să-l îndrept, să-l aduc pe calea cea bună, să se însoare, să facă copii. Nu am cum să mă mai apropii eu de Fulgy acum, pentru că s-a făcut mare, are alte persoane lângă el”, a spus Viorica de la Clejani.

“Fulgy e major, eu nu pot să-l iau să-l strâng de gât și să-i spun: ai greșit! Este un băiat bun, care nu a făcut față la tot ce se întâmplă în jurul lui. Bucureștiul e o junglă. Poliția nu face nimic. Televiziunile vin la mine la poartă. De ce nu vă duceți în spate la Mc să vedeți dealeri? Bă, frate, e băiatul meu, a greșit. Ce să fac, să-i dau în cap? Ce Alex Velea e sfântul de pe lume? Nu e nici un sfânt de pe lume, nici celălalt, cu studioul lui. Nu e niciunul sfânt! Aștia care ați încercat și ați făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest. N-am vrut să mă enervez, îmi cer scuze”, a comentat Ioniță de la Clejani.

citește și...