Daliana Răducan dă detalii din relația cu Răzvan Simion. ”M-am temut să mă expun”

04.10.2021, 14:25
Daliana Răducan dă detalii din relația cu Răzvan Simion. ”M-am temut să mă expun”
Daliana Răducan dă detalii din relația cu Răzcvan Simion. ”M-am temut să mă expun”

Daliana Răducan este noua iubită a perezentatorului de televiziune Răzvan Simion. Cei doi au făcut dezvăluiri despre începutul poveștii lor de dragoste și au dat detalii din viața lor de cuplu. ”M-am temut să mă expun”, a mărturisit actuala iubită a lui Răzvan Simion. Acesta din urmă a fost căsătorit și are doi copii.

Răzvan Simion, co-prezentatorul emisiunii matinale de la postul de televiziune Antena 1, a avut o relație cu cântăreața Lidia Buble. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani.  Răzvan Simion are un mariaj la activ. Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion,  trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Radu Biță. Din mariajul lui Răzvan Simion cu Diana au rezultat  doi copii, Ianca și Tudor. În prezent, Răzvan Simion are o relație cu Daliana Răducan. Daliana Răducan a făcut parte din echipa ”Visuri la cheie”, de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au acordat un interviu pentru revista Viva, în cadrul ccăruia au oferit amănunte din povestea lor de dragoste.  ”Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care în timp s-a transformat în dragoste”, a spus Răzvan Simion. Acesta a povestit și despre începutul relației, în septembrie anul trecut, când au apărut imagini cu ei în timpul unei vacanțe petrecute la Istanbul. ”Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre… Da, a marcat începutul relației”.

 

Daliana Răducan dă detalii din relația cu Răzvan Simion. Ce a spus despre prima întâlnire cu acesta

Daliana Răducan a povestit despre prima întâlnire pe care a avut-o cu Răzvan Simion. Aceasta a afirmat că s-a temut de expunere, dat fiind că Răzvban Simion este persoană publică.

”Pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos”, a explicat Daliana Răducan pentru sursa citată anterior.

citește și...