Cum se înțelege iubita lui Răzvan Simion cu copiii acestuia. ”Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel”

26.11.2021, 16:05
Cum se înțelege iubita lui Răzvan Simion cu copiii acestuia. ”Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel”
Cum se înțelege iubita lui Răzvan Simion cu copiii acestuia. ”Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel”

Daliana Răducan, actuala iubită a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, a explicat ce relație are cu cei doi copii ai acestuia. ”Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel”, a spus aceasta. Răzvan Simion a fost căsătorit cu Diana, din căsnicia lor rezultând doi copii: are o fată, Ianca, și un băiat care se numește Tudor.

Răzvan Simion, co-prezentatorul emisiunii matinale de la postul de televiziune Antena 1, a avut o relație cu cântăreața Lidia Buble. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani.  Răzvan Simion are un mariaj la activ. Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion,  trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Radu Biță. Din mariajul lui Răzvan Simion cu Diana au rezultat  doi copii, Ianca și Tudor. În prezent, Răzvan Simion are o relație cu Daliana Răducan. Daliana Răducan a făcut parte din echipa ”Visuri la cheie”, de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

Într-un interviu pentru revista Viva, Daliana Răducan a mărturisit cum se înțelege cu copiii iubitului ei, Răzvan Simion. Aceasta a afirmat că are o relație extraordinar de bună cu Ianca și Tudor.

Cum se înțelege iubita lui Răzvan Simion cu copiii acestuia. ”Ne vedem des și vorbim zilnic”

Daliana Răducan a dezvăluit că se vede des cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion și vorbesc zilnic.

”Ianca, Tudor, Răzvan sunt un tot. Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel. Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente. Ne vedem des și vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată”, a spus Daliana Răducan pentru sursa mai sus-menționată.

”Este mai mult decât o simplă prietenie. Ei sunt ce are mai de preț bărbatul pe care îl iubesc și parte din el”, a completat actuala parteneră de viață a lui Răzvan Simion.

citește și...