Cum se înțelege Augustin Viziru cu fratele său, Lucian. ”Avem o relație dubioasă, avem mentalități diferite, nu avem treabă unul cu altul”

26.05.2022, 15:36
Cum se înțelege Augustin Viziru cu fratele său, Lucian. ”Avem o relație dubioasă, avem mentalități diferite, nu avem treabă unul cu altul”
Cum se înțelege Augustin Viziru cu frratele său, Lucian. ”Avem o relație dubioasă, avem mentalități diferite, nu avem treabă unul cu altul

Augustin Viziru, în vârstă de 41 de ani, a făcut declarații despre relația pe care o are cu freatele său, Lucian Viziru, în vârstă de 45 de ani.  ”Avem o relație dubioasă, avem mentalități diferite, nu avem treabă unul cu altul”, a mărturisit Augustin Viziru în cadrul unei emisiuni online la care a fost prezent de curând.

Augustin Viziru este un nume cunoscut în peisajul showbiz-ului autohton.  Augustin Viziru este cel care a câștigat ultimul sezon al emisiunii ”Ferma” și a intrat în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro. Acesta a învins-o în finală pe Elena Chiriac. În plan personal, Augustin Viziru  a devenit tătic pentru prima oară vara anului 2020. Fetița lui, Maria, a venit pe lume în data de 14 iunie.

Fratele mai mare al lui Augustin, Lucian Viziru, a trăit de șapte ani în Germania. Lucian Viziru este căsătorit cu Ema, împreună cu care are un băiat, Mihai. Lucian Viziru, a fost solist în trupa ”Gaz pe foc”, actor și prezentator. De ceva vreme, acesta este antrenor de tenis.

Cum se înțelege Augustin Viziru cu fratele său, Lucian. ”Lumea știe cine sunt, dar îmi spune Lucian Viziru pentru că asta le vine prima oară. Pentru că Lucian e un brand”

”Popularitatea nu i-am depășit-o niciodată. Acum lumea pe stradă mă strigă tot Lucian Viziru. Lumea știe cine sunt, dar îmi spune Lucian Viziru pentru că asta le vine prima oară. Pentru că Lucian e un brand. Avem o relație dubioasă, avem mentalități diferite, nu avem treabă unul cu altul, ne enervăm foarte tare când stăm de vorbă unul cu altul pentru că avem concepții total diferite despre viață, încât preferăm să nu o facem. Dar în același timp, pentru mine frate-miu e sufletul și inima mea. Frate-miu mereu a fost mai tăcut, dar eu îi băteau colegii de clasă dacă se luau de el. Lucian a fost tot timpul ăla cuminte”, a mărturisit Augustin Viziru la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, notează wowbiz.ro.

Augustin Viziru a mai dezvăluit că fratele său mai mare a fost cel care l-a determinat să parrticipe la primul lui casting: ”El m-a dus la primul casting, cu japca, cu vrăjeala, că știa că nu m-aș fi dus dacă-mi spunea despre ce este vorba. M-am dus la casting, erau numai înalți, cu mușchi, a venit unul și a zis că mai sunt două roluri. Unul pe care l-a luat Bartoș și unul de vagabond, moment în care frate-miu îmi dădea coate că dacă mă tentează și pe mine să dau probe. I-am zis: ”Du-te, mă, nu dau eu probe, nu mă fac eu de râs cu ăștia pe aici”. Nu mă simțeam în zona mea de confort. Când am intrat în cameră cu regizorul, era plictisit, nervos, mi-a pus o cameră în față și am luat rolul a doua zi. Timp de 9 ani, orice rol negativ apărea, mai întâi negociau cu mine și apoi dădeau casting”.

 

citește și...