Cum se înțelege Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel, cu fosta soție a prezentatorului și cu fiul acestuia. ”Aș afiirma cu tărie”

27.09.2022, 15:40
Cum se înțelege Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel, cu fosta soție a prezentatorului și cu fiul acestuia. ”Aș afiirma cu tărie”
Cum se înțelege Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel, cu fosta soție a prezentatorului și cu fiul acestuia

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului ”Survivor România”, are o nouă iubită, Ana Maria Pop. Cei doi formează un cuplu de un an. Daniel Pavel a fost căsătorit și are un băiat. Actuala iubită a prezentatorului TV, Ana Maria Pop, a dezvăluit cum se înțelege cu fosta parteneră de viață a lui Daniel Pavel, da și cu băiatul lui.

Daniel Pavel este cunoscut publicului telespectator din postura de prezentator al emisiunii ”Survivor România”. Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea a fost difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel.

În plan personal, Daniel Pavel este tatăl unui băiat care se numește Antoniu-Constantin și care este elev de liceu. Daniel Pavel locuiește de mulți ani în Austria, la Viena. Daniel Pavel a avut o relație de șapte ani cu Marina, căreia i-a dăruit inelul de logodnă și urmau să se căsătorească, însă au ajuns la despărțire anul trecut. În prezent, Daniel Pavel are o nouă iubită. Ana Maria Pop, noua iubită a lui Daniel Pavel este o blondă foarte frumoasă. Ana Maria Pop a absolvit Facultatea de Drept și a fost actriță și manechin. Acum, aceasta este operating officer în cadrul unei mari companii.  Ana Maria Pop a dezvăluit, pentru revista Viva, cum se înțelege cu fosta soție a lui Daniel Pavel, da și cu fiul actualului ei iubit.

Cum se înțelege Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel, cu fosta soție a prezentatorului și cu fiul acestuia. ”Noi am rezonat de la prima interacțiune”

”Oh, Antoniu! Un bărbat în adevăratul sens al cuvântului deja. Are doi părinți care i-au oferit exact ceea ce a trebuit pentru a deveni un adolescent cu principii puternice, foarte multă personalitate, dar și candoare”, a declarat Ana Maria Pop.

”Anca, mama lui… și aș afirma cu tărie prietena mea (știi… unii oameni au chimie și trebuie să se întâlnească, iar noi am rezonat de la prima interacțiune), l-a învățat ce sunt iubirea, cunoașterea… Daniel l-a învățat ce sunt puterea, relaționarea cu oamenii, educația, cumpătarea. Au făcut o treabă desăvârșită și „materialul este, și el, evoluat… din toate punctele de vedere. Iar eu, am avut timp până acum să îl învăț biliard și trebuie să recunosc că prinde foarte repede și ne-am amuzat teribil”, a mai spus iubita lui Daniel Pavel.

citește și...