Cum s-au cunoscut Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, și iubita lui, Ana Maria Pop. ”La început am fost doar prieteni”

04.07.2022, 14:24
Cum s-au cunoscut Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, și iubita lui, Ana Maria Pop. ”La început am fost doar prieteni”
Cum s-au cunoscut Daniel Pavel, prezentatorul ”Surrvivor România”, și iubita lui, Ana Maria Pop

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului ”Surrvivor România”, are o nouă iubită. Ana Maria Pop a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Daniel pavel și cum a început povestea

Daniel Pavel este cunoscut publicului telespectator din postura de prezentator al emisiunii ”Survivor România”. Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea a fost difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel.

În plan personal, Daniel Pavel este tatăl unui băiat care se numește Antoniu-Constantin și care este elev de liceu. Daniel Pavel locuiește de mulți ani în Austria, la Viena. Daniel Pavel a avut o relație de șapte ani cu Marina, căreia i-a dăruit inelul de logodnă și urmau să se căsătorească, însă au ajuns la despărțire anul trecut. În prezent, Daniel Pavel are o nouă iubită. Ana Maria Pop, noua iubită a lui Daniel Pavel este o blondă foarte frumoasă. Ana Maria Pop a absolvit Facultatea de Drept și a fost actriță și manechin. Acum, aceasta este operating officer în cadrul unei mari companii. Acesta a dezvăluit, pentru playtech.ro, cum l-a cunoscut pe daniel pavel și cum a început povestea lor de dragoste.

Cum s-au cunoscut Daniel Pavel, prezentatorul ”Surrvivor România”, și iubita lui, Ana Maria Pop. ”Relația noastră a început ca o prietenie în toamna anului trecut când el trăia la Viena, iar eu în București”

”Relația noastră a început ca o prietenie în toamna anului trecut când el trăia la Viena, iar eu în București. Acest început este unul extrem de frumos și palpitant având în vedere distanța din timpul sezonului care tocmai s-a încheiat. Lucrurile se întâmplă natural și matur, ne descoperim… Ne-am cunoscut la un eveniment monden al unei reviste. La început am fost doar prieteni”, a dezvăluit Ana Maria Pop.


”Comunicarea este esențială din punctul meu de vedere, cei doi parteneri trebuind să aibă afinități și complicități afective. În cazul nostru, ne plac aceleași lucruri fiind amândoi personalități complexe, iar eu admirându-i și urmându-i puterea, creativitatea, spiritul explorator și de aventură”, a mai spus iubita lui Daniel Pavel.

citește și...