Cum l-a cunoscut Nicole Cherry pe iubitul ei. ”Am început să mă întreb de ce durează atât de mult și am intrat după el”

25.11.2021, 12:24
Cum l-a cunoscut Nicole Cherry pe iubitul ei. ”Am început să mă întreb de ce durează atât de mult și am intrat după el”
Cum l-a cunoscut Nicole Cherry pe iubitul ei. ”Am început să mă întreb de ce durează atât de mult și am intrat după el”

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, este însărcinată și urmează să devină mămică pentru prima oară. Cântăreața, în vârstă de 22 de ani, va aduce pe lume o fetiță pentru care a ales numele Anastasia. Vedeta formează un cuplu cu Florin Popa.Artista a povestit cum l-a cunoscut pe iubitul ei și cum a început povestea lor de dragoste.

Nicole Cherry este însărcinată cu primul ei copil. Artista a făcut anunțul despre sarcină pe rețelele de socializare. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta. Nicole Cherry a dezvăluit, în mediul online, că va aduce pe lume o fetiță. Nicole Cherry a mărturisit că a ales deja numele pentru micuța sa. Artista a afirmat că numele acesteia i-a apărut într-un vis. Micuța se va numi Anastasia.

Nicole Cherry, care recent a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, a povestit, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, cum l-a cunoscut pe acesta. ”Nu neapărat că nu aveam ochi pentru el, dar pur și simplu nu era momentul. Fiind și mai mică în momentul ăla – el e mai mare cu 8 ani – diferența se simțea puțin mai tare atunci. Acum, având 22 de ani, deja diferența nu se mai simte atât de tare ca atunci când aveam 16”, a spus Nicole Cherry.

Cum l-a cunoscut Nicole Cherry pe iubitul ei. ”Cred că a fost dragoste la prima vedere, acea sclipire”

Nicole Cheryy a povestit cum a fost prima oară când l-a văzut pe Florin, dar și cum a fost prima lor întâlnire romantică: ”A fost amuzantă. Eram în zona Unirii, iar tatăl meu căuta un magazin GSM pentru a-mi repara telefonul și a intrat pentru a întreba dacă este posibil să am din nou mobilul funcțional, măcar pentru a-mi recupera datele de pe el. Eu l-am așteptat în mașină, în fața magazinului. La un moment dat, am început să mă întreb de ce durează atât de mult și am intrat după el. Cred că a fost dragoste la prima vedere, acea sclipire. Dacă te referi la prima dată când ne-am cunoscut. Dacă te referi la prima întâlnire romantică, a fost perfect; fără niciun moment de stângăcie, o interacțiune normală, cu multe zâmbete”.

”Este un om natural, un om sincer, amuzant, un bărbat care știe ce vrea, un iubit romantic, dar și pragmatic. Și da, îmi face surprize mereu, de la flori la prăjituri sau un prânz. Cred că, în prima fază, cu toții ne uităm la trăsăturile fizice ale persoanei, iar mai apoi descoperim calitățile, ne îndrăgostim de cum este persoana la nivel emoțional, de personalitate, de caracter”, a mai spus cântăreața despre partenerul ei.

citește și...