Cum l-a cunoscut Magda Pălimariu pe soțul său. Ce spune vedeta despre gelozia în cuplu

09.12.2021, 14:24
Cum l-a cunoscut Magda Pălimariu pe soțul său. Ce spune vedeta despre gelozia în cuplu
Cum l-a cunoscut Magda Pălimariu pe soțul său. Ce spune vedeta despre gelozia în cuplu

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii Meteo de la postul de televiziune Pro TV, a dezvăluit cum l-a cunoscut pe cel de-al doilea soț al său, Ionuț Eriksen. Cei doi s-au căsătorit anul acesta, evenimentul fiind unul restrâns. De asemenea, vedeta de televizine a făcut declarații și despre gelozia în cuplu.

Magda Pălimariu lucrează de foarte mulți ani la Pro TV, acolo unde prezintă rubrica Meteo din cadrul jurnalelor de știri. Magda Pălimariu a mai fost căsătorită și a divorțat în mare secret în anul 2016. Vedeta nu a dezvăluit niciodată cu cine s-a măritat. Magda Pălimariu s-a căsătorit dn nou anul acesta. Evenimentul a avut loc în cadru restrâns, doar prietenii apropiați și familia fiind alături de miri. Soțul Magdei Pălimariu se numește Ionuț Eriksen și este președintele Camerei de Comerț din Norvegia.

Vedeta de televizune a vorbit despre soțul său și despre povestea lor de dragoste în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro.

Cum l-a cunoscut Magda Pălimariu pe soțul său. ”Relaţia a decurs firesc, ca între doi oameni care se plac”

”Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni şi ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Relaţia a decurs firesc, ca între doi oameni care se plac, au ce discuta, împărtăşesc aceleaşi valori. Cred că e foarte important să găseşti pe cineva care să te înţeleagă, să te accepte aşa cum eşti, să te facă să râzi şi alături de care fiecare zi să fie o bucurie”, a detaliat Magda Pălimaru.


Întrebată despre gelozia în cuplu, vedeta a răspuns: ”Cred că gelozia este şi o formă de alint, mai ales pentru noi, femeile, cumva întăreşte, în subconştient, ideea că suntem iubite. Dar nu, nu este cazul de aşa ceva. Am mai spus asta, dar odată ce ajungi la o maturizare emoţională, te cunoşti şi accepţi pe tine aşa cum eşti, cred că gelozia, mai ales exagerată, nu este decât o formă de slăbiciune şi neîncredere. Suntem doi oameni maturi care nu se împiedică de asta”.

 

citește și...