Cum l-a ajutat Viorel Lis pe Romică Țociu. ”O să mai vină artiști pe aici și o să-ți confirme”

21.09.2022, 17:22
Cum l-a ajutat Viorel Lis pe Romică Țociu. ”O să mai vină artiști pe aici și o să-ți confirme”
Cum l-a ajutat Viorel Lis pe Romică Țociu

Actorul de comedie Romică Țociu, în vârstă de 60 de ani, a fost prezent la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televziune Kanal D. printre altele, acesta a povestit și cum a fost ajutat de Viorel Lis în perioada în c are acesta era primar al Bucureștiului. ”O să mai vină artiști pe aici și o să-ți confirme”, a declarat Romică Țociu.

Romică Țociu este unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie. Romică Țociu și Cornel Palade formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri umoristice din țara noastră. Cei doi încântă publicul cu glumele lor la fiecare apariție pe scenă sau la diverse emisiuni. Cu toate acestea, în ultima vreme, Romică Țociu și Cornel Palade nu au mai apărut împreună. În plan personal, Nicoleta Țociu și celebrul actor Romică Țociu formează un cuplu de peste 27 de ani. Au împreună doi copii, Cătălin şi Daria. În anul 2016, partenera de viață a lu Romică Țociu a trecut prin momente extrem de dificile, fiind diagnosticată cu cancer la sân.

Prezent la emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la Kanal D, Romică Țociu a dezvăluit, printre altele, și cum  l-a ajutat Viorel Lis în perioada în care acesta din urmă era primar al Capitalei.  Viorel Lis, care în 1997 era primar, i-a repartizat o casă pe strada Popa Nan.

Cum l-a ajutat Viorel Lis pe Romică Țociu. ”A fost primul om care mi-a făcut prima bucurie când am ajuns în București”

„L-aș ajuta cu cea mai mare plăcere și bucurie, pentru că a fost singurul primar din București care a ajutat artiștii. A fost singurul primar care în momentul când m-a văzut pentru prima dată la Teatrul Constantin Tănase, am fost chemat de dumnealui la o masă, pentru că era o recepție. Și i-am spus că trebuie să ajung repede că stau în gazdă, stăteam în Rahova. Am stat și la Gigi (Gheorghe Gheorghiu), îi mulțumesc, asta rămâne fratele meu toată viața, în momentele cele mai grele m-a ajutat. Și Lis m-a întrebat: ”Păi nu ai casă?”. I-am zis: Nu. ”Mâine să vii la mine să vedem ce putem face”. Și de atunci am casă în Popa Nan. Vreau să-i mulțumesc, să-i doresc sănătate, să-i spun că îl iubesc și dacă pot să ajut cu ceva, îl ajut cu mare bucurie. A fost primul om care mi-a făcut prima bucurie când am ajuns în București”, a detaliat Romică Țociu, potrivit wowbiz.ro.

”Nu l-am ajutat în mandat, nu a cerut niciodată ajutorul. Nu am apucat să facem spectacole pentru el, pentru că el a stat foarte puțin la Primărie. Niciodată nu ne-a cerut nimic. Crede-mă că nu a avut niciun avantaj. Lis a fost unul dintre cei mai buni primari și o să mai vină artiști pe aici și o să-ți confirme”, a adăugat actorul.

 

citește și...