Ce s-a ales de cuplul format din Cornel Palade și Romică Țociu! Cei doi comedianți nu au mai apărut împreună la tv

26.08.2021, 11:08
Ce s-a ales de cuplul format din Cornel Palade și Romică Țociu! Cei doi comedianți nu au mai apărut împreună la tv
Ce s-a ales de cuplul format din Cornel Palade și Romică Țociu! Cei doi comedianți nu au mai apărut împreună la tv

Au trecut vremurile când Cornel Palade şi Romică Ţociu apăreau împreună la tv sau în spectacolele de revistă. În prezent, actorii mai fac show-uri doar pe litoralul românesc. 

Romică Țociu și Cornel Palade formau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de comedie de la noi din țară, însă aparițiile lor televizate sunt tot mai rare. Nimeni nu știe ce a dus la destrămarea cuplului de comedianți atât de bine sudat de pe micile ecrane. În trecut, cei doi făceau deliciul telespectatorilor, cu glume și mici scenete.

Ce s-a ales de cuplul format din Cornel Palade și Romică Țociu!

Cornel Palade, în vârstă de 69 de ani, a vorbit recent despre adevărata relație pe care o are acum cu Romică Țociu. Actorul a ținut să precizeze că nu știe de ce nu a mai apărut cu colegul său în programele de divertisment ale Antenei 1. El a negat că s-ar fi certat cu Romică Țociu.

„Eu sunt un om educat. Las mereu loc de bună ziua oriunde mă duc, nici nu contează asta, fiindcă aşa am fost învăţat. Nu ştiu sincer ce s-a întâmplat. Cred că la un moment dat cineva a dorit o schimbare. Şi uşor, uşor am dispărut. Dacă s-a crezut că e o reţetă mai viabilă cea în care Palade nu mai apare, am făcut un pas în spate. Dar, personal, nu cred că a fost o alegere bună!”, a declarat Cornel Palade pentru Playtech. 

Alexandru Arșinel nu i-a mai dorit la teatrul său

În urmă cu ceva timp, Alexandru Arșinel a decis să renunțe la actul artistic al celebrului duo de la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, din Bucureşti.

În plus, fostul partener de scenă al Stelei Popescul nu le-a permis lui Romică Țociu și prietenului său să se mai întoarcă pe scenă.

„I-am spus şi că facem publicitate gratuită teatrului şi că ne putem facem foarte bine treaba şi la teatru, dar nu a mers nimic din astea. În cele din urmă, cei doi au decis să întrerupă colaborarea cu teatrul, dar să revină de îndată ce lucrurile se vor schimba.

Aşa am ajuns să ne despărţim de el. De 21 de ani, ne aflăm în situaţia asta, deşi noi am dat constant semnale că dorim să ne întoarcem. Însă nu am mai fost doriţi p-acolo, fiindcă, dacă s-ar fi vrut asta, ar fi fost suficient un simplu telefon. Asta este, am făcut istorie, în felul nostru, acum să facă şi alţii!”, mărturisea Palade pentru Playtech. 

citește și...