Romică Țociu și Cornel Palade, mărturisiri surprinzătoare despre consumul de substanțe interzise: “A zis că vindea leuștean”

06.01.2022, 15:45

Romică Țociu și Cornel Palade au povestit că au încercat în urmă cu mai mulți ani să consume substanțe interzise. “E ca baba aia care vindea din astea la piață și au băgat-o la domiciliu”, au spus cei doi comedianți.

Invitați în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, actorii au recunoscut, în cadrul jocului “Am/N-am”, că au consumat substanțe interzise, în timp ce se aflau în America.

Cei doi comedianți au făcut mărturisiri surprinzătoare, în contextul în care au depănat amintiri din concertele pe care le susțineau în întreaga lume.

“E ca baba aia care vindea din astea la piață și au băgat-o la domiciliu”

“Noi la cât ne pricepem, ar putea să fi fost altceva. E ca baba aia care vindea din astea la piață și au băgat-o la domiciliu. A zis că vindea leuștean. În America, acolo, consumul este legal.

Las Vegas, minune. Romică știi ce spunea? ‘Țociule, te-am pupat, la revedere, nici eu nu pot să te suport, acum sunt un alt Țociu’, vorbea el cu el.”, au povestit amuzați cei doi, în cadrul podcastului amintit.

Romică Țociu și Cornel Palade au infirmat zvonurile legate de o posibilă ceartă. Actorii nu au mai apărut de ceva vreme bună împreună pe scenă.

“Oamenii ne urmăresc, vor să ne vadă împreună, noi suntem împreună, nicio problemă, asta este situația. Normal că mă văd, eu înainte de Romică am fost singur. Cuplu există, dar lumea era învățată să ne vadă pe sticlă, nu?”, a declarat Cornel Palade.