Cum este viața de burlac a lui Pepe. ”Știu tot rostul casei, de la A la Z”

09.02.2021, 16:07
Cum este viața de burlac a lui Pepe. ”Știu tot rostul casei, de la A la Z”
Cum este viața de burlac a lui Pepe. ”Știu tot rostul casei, de la A la Z”

Cântărețul Pepe a oferit detalii despre viața sa de burlac și despre cum se descurcă singur.

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. Luni, 8 februarie 2021, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Pepe a explicat cum este viața sa de burlac și cum reușește să se descurce cu tot ce ține de treburile gospodărești. ”Întotdeauna m-am descurcat singur, pentru că eu m-am mutat de la părinţi de la vârsta de 15 ani. Am locuit singur, cu chirie, aşadar am învăţat să şi spăl, să şi calc, fac şi curățenie. În momentul de faţă, firesc, există cineva, o doamnă care are grijă de toate astea, şi a existat întotdeauna în ultimii 15-20 de ani cineva care s-a ocupat de gospodărie, pentru că nu am timp. În casa mea găseşti ce se găseşte într-o casă normală. Eu sunt cel care găteşte, am grijă să fie curăţenie şi ordine în fiecare zi; chiar dacă de două ori pe săptămână am pe cineva la curăţenie generală, în viața de zi cu zi sunt extrem de ordonat şi ştiu tot rostul casei, de la A la Z”, a declarat Pepe.

Pepe: ”Mai repede sunt un tătic sexy decât un burlac”

”Din punctul meu de vedere, sunt un bărbat asumat, sunt un tătic cât se poate de grijuliu şi de normal, sunt un artist care are grijă de tot ceea ce face şi ce pregăteşte pentru viitor, pentru că am nevoie de continuitate şi respect. Am confirmat în 21 de ani de carieră şi vreau să o fac şi de aici încolo. Cred că mă consider un bărbat normal şi norocos că până acum am avut multe întâmplări frumoase în viaţa mea şi nu îmi place să mă gândesc la eşecuri. Mai repede sunt un tătic sexy decât un burlac”, a mai spus artistul pentru sursa mai sus-menționată.

Pepe a făcut declarații și despre cele două fetițe ale sale, recunoscând că micuțele pot obține absolut tot ce își doresc de la el. ”Sunt un tată extrem de îndrăgostit de fetiţele lui şi, da, recunosc faptul că pot obţine orice de la mine. Însă încerc să le responsabilizez pe cât posibil, să le fac să înţeleagă că nu e uşor să obţii tot în viaţă, ci trebuie să şi înveţi, să fii muncitor, respectuos, cât se poate de educat, de atent la ce spun părinţii. Contează foarte mult să nu aibă senzaţia că li se cuvine orice, dar, sincer, mă topesc în faţa fetiţelor mele şi fac tot posibilul să le îndeplinesc orice dorinţă, cât pot, cum pot”, a afirmat el.

 

citește și...