Cum arăta Oana Roman în urmă cu 4 ani. ”Diferența este enormă”

22.10.2022, 12:05
Cum arăta Oana Roman în urmă cu 4 ani. ”Diferența este enormă”
Cum arăta Oana Roman în urmă cu 4 ani

Oana Roman, în vârstă de 46 de ani, le-a arătat celor care îi urmăresc activitatea în mediul online diferența uluitoare dintre cum arrăta în urmă cu patru an ș cum arată în prezent. Fotografiile demonstrează foarte clar că vedeta a slăbt foarte mult. ”Oricine orice ar spune diferența este enorm”, a explicat Oana Roman.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului 2020, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. Ulterior, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația. Recent, Oana Roman a afirmat au apărut din nou problemele în relația dintre ea și Marius Elisei. Acum, cei doi se înțeleg din  nou bine.

În ultimii ani, Oana Roman a slăbit foarte mult ș acum afișează o siluetă foarte ine conturată. pe contul său de socializare, oana Roman a publicat două fotografii în care apare așa cum arăta în urmă cu patru ani și așa cum arată în prezent, diferența fiind foarte clară.

Cum arăta Oana Roman în urmă cu 4 ani. ”Fără operație la stomac”

”Poza din stânga este din 2018 cea din dreapta din 2022. Oricine orice ar spune diferența este enorma. Fără operație la stomac. Pentru ca tot primesc mesaje cu întrebarea cum ai slăbit deși am tot explicat, mai explic o data”, a scriis Oana Roman în mediul online.


”1. Am început cu proceduri de remodelare corporală cu aparatele cele mai performante de pe piață. Am făcut naveta la Ploiești 1 an jumate, săptămânal pt aceste proceduri. Cel mai bine a funcționat aparatul de criplipoliza Cool tech Define de la CoolTech Romania distribuit de BeautyMed Romania. Minus 4 cm după o singura ședință. ATENTIE‼️ Acest aparat și nu altul pentru ca exista multe copii care nu au aceleași rezultate. Am combinat criolipoliza cu Velashape III care mai nou este în varianta mult mai moderna aparatul Viora.
2. Am ținut și țin dietă: post intermitent. 16/ 8. Adică nu mănânc 16 ore și mănânc cu măsură doar în cele 8 ore ramase.
3. Beau de 2 ani in prima parte a zilei ceai Veroslim Romania care ajuta la inhibarea poftei de mâncare, detox si energie”, a adăugat vedeta.

citește și...