Cum arată mama Andreei Mantea. Imagine rară cu cele două

10.01.2022, 14:48
Cum arată mama Andreei Mantea. Imagine rară cu cele două
Cum arată mama Andreei Mantea. Imagine rară cu cele două

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani, a dat publicității o imagine rară în care apare alkături de cea care i-a dat viață. Asemănarea dintre Andreea Mantea și mama sa este izbitoare. Prietenii virtual ai vedetei  TV au fost extrem de încântați să le vadă împreună pe cele două.

În urmă cu câteva zile, Andrea Mantea a dat publicității, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare alături de mama sa.

Asemănarea dintre cele două este izbtoare, iar fanii au fost încântați să o vadă pe cea care i-a dat viață vedetei de televiziune.

Cum arată mama Andreei Mantea. ”Ioana mea”

Fotografia a fost postată de Andreea Mantea cu ocazia sărbătorii de Sfântul Ion, când prezentatoarea a aniversat-o pe mama sa.

”La multi ani, Ioana mea! ❤️ La multi ani, mama! ❤️ La multi ani tuturor celor care poarta numele sfantului sarbatorit astazi! ???❤️? Sa fiti binecuvantati, sanatosi, curajosi, fericiti, iubiti si impliniti! ??”, a notat Andreeea Mantea în mediul online.

Andreea Mantea este mama unui băiețel

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. Bruneta a avut un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea prezintă o nouă emisiune – ”O nouă șansă”, care este difuzată din 11 septembrie, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia. Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

În plan personal, Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Fiul celor doi a împlinit șase ani. Bărbatul cu care bruneta ar forma un cuplu în prezent este Valeriu Floricel, producătorul emisinii „Se strigă darul”, de la Kanal D, show pe care Andreea Mantea l-a prezentat împreună cu Bursucu și ulterior cu Mihai Mitoșeru.

citește și...