Cum arată cei trei copii ai lui chef Joseph Hadad. Familia s-a reunit de Paște

18.04.2022, 13:54
Cum arată cei trei copii ai lui chef Joseph Hadad. Familia s-a reunit de Paște
Cum arată cei trei copii ai lui chef Joseph Hadad. Familia s-a reunit de Paște

Chef Joseph Hadad a dat publicității, în mediul online, o fotografie în care apare alături de cei trei copii ai săi, de care este foarte mândru: Dor, Daniela și Lipaz. Binecunoscutul jurat de la show-ul culinar ”MasterChef”, de la Pro TV a petrecut Paștele alături de familia sa – cei trei copii ai lui și părinții săi.

Chef Joseph Hadad este cunoscut din postura de jurat la emisiunea culinară MasterChef, de la Pro TV. În plan personal, celebrul bucătar are trei copii, pe care i-a crescut singur după moartea soției sale. Soția lui chef Joseph Hadad s-a stins din viață în urmă cu 15 ani. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer.

Chef Joseph Hadad a publicat, pe contul său de socializare, o fotografie rară în care apare alături de cei trei copii ai săi: Dor, Daniela și Lipaz. Celebrul bucătar a petrecut Paștele în Israel, alături de cei trei copii ai lui și de părinții săi.

Cum arată cei trei copii ai lui chef Joseph Hadad. ”Îmi umple sufletul de bucurie de fiecare dată”

”Anul acesta petrec sarbatoarea Pastelui alaturi de familie, de cei trei copii ai mei. Revederea Danielei si a lui Dor imi umple sufletul de bucurie de fiecare data. Vremea este superba aici in Israel, si profitam cat putem de timpul impreuna plimandu-ne si povestind. Va urez un weekend minunat alaturi de cei dragi!”, a scris chef Joseph Hadad în dreptul imaginii cu cei trei copii ai săi.


De asemenea, celebrul bucătar a postat în mediul online și fotografii cu părinții săi: ”Zilele acestea sunt fost foarte linistit, m-am relaxat, si cel mai important, am sarbatorit Pastele alaturi de copiii si parintii mei. Mama a gatit pentru noi exact asa cum o facea pe vremuri. Am resimtit toate emotiile si amintirile copilariei, prin prezenta mamei si a mirosurilor imbietoare cu care casa se umple cand ea gateste”.

 

citește și...