Chef Joseph Hadad, despre cel mai greu moment din viața sa. ”A fost atunci când mi-am pierdut soția”

08.12.2020, 10:11
Chef Joseph Hadad, despre cel mai greu moment din viața sa. ”A fost atunci când mi-am pierdut soția”
Chef Joseph Hadad, despre cel mai greu moment din viața sa. ”A fost atunci când mi-am pierdut soția”

Chef Joseph Hadad a mărturisit care a fost cel mai greu moment din viața sa. Acesta a dezvăluit că pierderea soției l-a marcat teribil.

Chef Joseph Hadad și-a aniversat ziua de naștere în data de 7 decembrie. Celebrul bucătar a împlinit 61 de ani. Acesta a fost prezxent în platoul emisiunii pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV, unde a vorbit despre realizările sale, dar și despre cel mai dificil moment din viața sa. Chef Joseph Hadad a afirmat că cele mai mari realizări din viața sa sunt cei trei copii ai săi, pe care îi crește singur după moartea soției sale. De altfel, dispariția partenerei sale de viață a fost cel mai greu moment din viața cunoscutului bucătar.

“A fost atunci când mi-am pierdut soția. Recent s-au împlinit 12 ani de când a murit. În fiecare an merg la Ierusalim cu familia la mormântul ei. Anul asta nu am putut ajunge la ea din cauza pandemiei”, a mărturisit chef Joseph Hadad.

Cu ce se ocupă copiii lui Chef Joseph Hadad

Într-un interviu, chef Joseph Hadad a oferit detalii despre cei trei copii ai săi, pe care i-a crescut singur după moartea soției sale.

Copiii cei mari lucrează, în tiimp ce mezina stă cu chef Joseph Hadad.

”Și cu copiii mei sunt cam dur. Am un băiat, Dor, de 27 de ani, care a terminat școala americană profesională, de 3 ani și este în IT. Fata mea, Daniela, de 24 de ani, este în Germania și lucrează în același domeniu ca și mine: este manager de locație în Berlin, unde se face pâine și croissante, iar cea mică, Lipaz, are 15 ani și mai stă puțin cu tata. Zice că ar prea să facă management hotelier”, a dezvălui acesta.

Chef Joseph Hadad a ajuns pe mâna medicilor la începutul acestui an

Joseph Hadad a ajuns pe mâna medicilor, la începutul lunii februarie a acestui an, după ce a suferit o cădere de tensiune.

Într-un interviu pentru click.ro, chef Joseph Hadad explica cum se simte în prezent.

”Da, știu că au fost fel și fel de zvonuri legate de un diagnostic mai grav, însă profit și de această ocazie pentru a asigura pe toată lumea că sunt bine. E adevărat că trecusem printr-o perioadă foarte grea, cu multă muncă, fără pauză, eram extenuat, iar corpul mi-a transmis niște semnale, că ar trebui să iau o pauză. Și apoi a venit situația asta, brusc și fără drept de apel, iar eu am luat-o că pe o lecție importantă în viața mea”, a declarat el.

citește și...