E oficial! Cine sunt jurații noului sezon „Master Chef”! 

12.07.2019, 18:45
E oficial! Cine sunt jurații noului sezon „Master Chef”! 
MasterChef revine din toamnă pe micile ecrane

Din toamnă, telespectatorii vor putea urmări un nou sezon al celebrului show culinar „Master Chef”. Cei trei bucătari din juriu sunt foarte entuziasmați de rolul pe care îl vor avea și abia așteaptă să surprindă publicul cu alte preparate gastronomice speciale. 

Potrivit Libertatea, pasiunea pentru gătit i-a reunit pe trei dintre cei mai talentați bucătari din România. Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și renumitul artist și expert în vinuri Cosmin Tudoran vor face parte din juriul iubitei emisiuni de la TV. 

Joseph Hadad este un adevărat maestru al bucătăriei internaționale și deține secretul a peste 2000 de rețete sofisticate. De-a lungul timpului, acesta a avut ocazia să gătească pentru personalități internaționale și chiar pentru președinți de state. 

„Pun aceeași pasiune în bucătărie, fie că gătesc pentru Bill Clinton sau Madonna, fie pentru un cuplu tânăr care vine la restaurant să se bucure de o cină aniversară. Îmi doresc ca în fiecare zi mâncarea mea să inspire și să aducă un plus. Faptul că fac parte din juriul Master Chef este ca un vis secret care a devenit realitate. Este o onoare pentru mine sa fac parte din juriul acestui show, cred ca la fel ar fi pentru orice chef.”, a spus Chef Joseph Hadad. 

Al doilea membru al juriului, Silviu Chelaru, este pasionat de gastronomie din perioada copilăriei și spune că a muncit foarte mult ca să își vadă visul transformat în realitate. A participat la show-uri culinare, a fost plecat pentru o vreme în Anglia și a gătit acolo într-un restaurant cu o stea Michelin, apoi a revenit în România și a deschis un restaurant în Cluj-Napoca. 

„Când alți adolescenți își doreau cu ardoare să-și cumpere prima lor mașină scumpă, eu visam să pot avea propriul meu restaurant. Primele mele încercări de gătit au fost având-o pe mama mea drept exemplu. Nu știu cât de mândră era ea atunci de mine, însă știu sigur că acum este extrem de fericită că nu m-a descurajat nicio clipă. De atunci sunt într-o continuă relație cu focul, oalele și tigăile. Acum fac parte din juriul Master Chef, iar acesta este cel mai bun și palpitant lucru care mi se putea întâmpla în acest moment al vieții.”, a mărturisit Silviu.

Pe Cosmin Tudoran cu siguranță îl știi de pe vremea când cânta în trupa Ca$$a Loco, formație de succes a anilor 2000. Între timp, Tudoran a devenit oenolog și a jurizat numeroase competiții naționale și internaționale de vinuri. 

„Faptul că am fost artist mi-a dat ocazia să văd viața dintr-un alt unghi. Faptul că sunt expert de vinuri mi-a dat oportunitatea de a descoperi cât de fascinant poate fi să pui împreună vinul cu mâncarea delicioasă, în restaurante din lumea întreagă. Fiind parte din juriul Master Chef este ca o pânză nouă pentru un cunoscător de vinuri și un hedonist al mâncării… și încep să am piele de găină.”, a declarat fostul artist. 

Competiția culinară începe din nou, în toamnă, cu multe surprize pentru telespectatori. 

 

citește și...