Tragedia vieții lui Joseph Hadad! Cheful a făcut mărturisiri dureroase

18.07.2019, 16:26
Tragedia vieții lui Joseph Hadad! Cheful a făcut mărturisiri dureroase
Bucătarul a rămas văduv la 48 de ani

Viitorul jurat de la show-ul culinar Master Chef Joseph Hadad se bucură de un succes notabil de ani buni, însă a trecut de-a lungul vieții prin momente foarte grele. 

Invitat recent într-o emisiune TV, Joseph Hadad a vorbit despre trecutul lui și despre viața personală. 

Născut la Haifa, în Israel, dintr-un tată tunisian și o mamă marocancă, Hadad a mers la școala de bucătari îndemnat de tatăl lui, care era bucătar al premierului israelian. Cu toate acestea, familia chefului a trecut prin momente grele, marcate de lipsuri și de începerea războiului. 

„În 1991 a fost războiul cu Saddam Hussein din Irak. Când a început războiul, noi lucram cu masca de gaz”, a povestit cheful. 

A gătit pentru regii lumii

A urmat o perioadă în care Joseph a lucrat ca bucătar pe front, apoi s-a angajat la bucătăria unui hotel de cinci stele din Ierusalim, unde avea clienți celebri precum regele Iordaniei, prim-ministrul Israelului, regele Lichtensteinului, cel al Spania, cât și artiști de renume precum Michael Jackson sau Madonna. 

În 1996, Joseph Hadad vine în România și lucrează ca executive chef la un restaurant prestigios din Capitală. Dacă pe parte profesională parcursul bucătarului a fost unul fabulos, în viața personală avea să primească o lovitură dură, soția sa îmbolnăvindu-se de cancer. 

„Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soţia mea avea 42, era o diferență de 6 ani între noi… Am rămas văduv cu 3 copii, cu Dor, băiatul cel mare de 16 ani, Daniela, de 10 ani, și Lipaz, de 3 ani și jumătate. Eu nu știam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca și cu adusul banilor, Gila avea grijă de casă, de mâncare, de familie… Când a murit Gila, am rămas singur”, a mărturisit Hadad. 

„Sunt vinovat! Trebuia să fi stat să plec cu ea la doctor”

„Eu am fost numai cu munca şi eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi stat să plec cu ea la doctor. A început tratamentul și trei ani de zile a suferit. Am vândut apartamentul, am vândut mașina, am vândut tot, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc nişte medicamente pentru ea și nu am reușit s-o salvez. Am rămas gol și nu am reușit…”, a declarat bucătarul la 11 ani de la tragedia cumplită. 

 

citește și...