Chef Joseph Hadad, dezvăluiri despre cel mai dramatic moment din viața sa. A fost ajutat de Mihaela Borcea

21.03.2022, 15:31
Chef Joseph Hadad, dezvăluiri despre cel mai dramatic moment din viața sa. A fost ajutat de Mihaela Borcea
Chef Joseph Hadad, dezvăluiri despre cel mai dramatic moment din viața sa. A fost ajutat de Mihaela Borcea

Chef Joseph Hadad a trecut printr-o mare suferință în urmă cu mulți ani, atunci când soția sa a încetat din viață și a trebuit să se ocupe singur de cei trei copii ai săi.  Binecunoscutul bucătar a vorbit despre eforturile pe care le-a făcut pentru a-și salva partenera de viață. Acesta a dezvăluit că Mihaela Borcea a fost una dintre persoanele care i-au sărit în ajutor.

Chef Joseph Hadad, cunoscut din postura de jurat la emisiunea culinară MasterChef, de la Pro TV, a vorbit despre drama din viața sa în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

Celebrul bucătar are trei copii, pe care i-a crescut singur după moartea soției sale.

Chef Joseph Hadad, dezvăluiri despre cel mai dramatic moment din viața sa. ”Nu a zis că are câteva zile de viață, ci m-a întrebat direct câți copii avem”

Soția lui chef Joseph Hadad s-a stins din viață în urmă cu 15 ani. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer. Celebrul bucătar a dezvăluit că a apelat la ajutorul Mihaelei Borcea, prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea, care i-a făcut legătura cu doctori care o puteau ajuta pe partenera lui de viață.

„Mihaela Borcea, să-i dea Dumnezeu sănătate, mi-a făcut legătura cu niște doctori cunoscuți. Noi am plecat repede, în drum spre Israel. Copiii au rămas acasă. Am plecat la spital. S-au făcut niște analize.Mai încolo, după 8 zile, doctorul mi-a zis: domnule Hadad, câți copii aveți? Nu are nicio șansă. Nu a zis că are câteva zile de viață, ci m-a întrebat direct câți copii avem”, a mărturisit chef Joseph Hadad, notează revista Viva.

„Am vândut apartamentul, am vândut tot să rămână în viață. Am dat tot să fie în viață. Și, totuși, nu am reușit. A făcut o operație pe cap. A luat un doctor privat pentru operația la cap. A vrut mă dau cu capul de pereți. Doctorul a zis: Hadad, pregătește terenul”, a completat acesta.

citește și...