Cum a reacționat tatăl Andreei Mantea când aceasta a pozat în ”Playboy”. ”Și a înnebunit când a văzut acel pictorial”

18.08.2021, 17:05
Cum a reacționat tatăl Andreei Mantea când aceasta a pozat în ”Playboy”. ”Și a înnebunit când a văzut acel pictorial”
Cum a reacționat tatăl Andreei Mantea când aceasta a pozat în ”Playboy”. ”Și a înnebunit când a văzut acel pictorial”

Andreea Mantea, în vârstă de 34 de ani, a pozat, în urmă cu ani, pentru celebra revistă pentru bărbați ”Playboy”. Invitată la o emisiune online, prezentatoarea de televiziune a făcut dezvăluiri despre acel moment. Aceasta a explicat cum a reacționat tatăl său după ce a aflat despre pictorialul sexy realizat de ea.

În anul 2006, Andreea Mantea apărea într-un pictorial incendiar în revista ”Playboy”. Ulterior, vedeta de televiziune a fost singura playmate care a ajuns în America. A fost aleasă de cei de la Playboy America să să pozeze pentru calendarul Playboy Europa. Pentru pictorialul din ”Playboy”, Andreea mantea are fi încasat în jur de 10.000 de euro.

Prezentă la emisiunea online ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Andreea Mantea a dezvăluit cum a reacționat tatăl ei în momentul în care a aflat despre pictorialul incidendiar realizat de brunetă. Acesta a făcut o criză de nervi.


Cum a reacționat tatăl Andreei Mantea când aceasta a pozat în ”Playboy”. ”Mi-a trântit ziarul peste ochi”

Andreea Mantea a mărturisit că nu a știut că urma să pozeze în ”Playboy”. Vedeta a mai afirmat că dacă tatăl său ar fi lăzsat-o să meargă la Facultatea de Teatru ea nu ar mai fi apărut în acel pictorial. ”Eram atât de supărată pe tata că nu m-a lăsat să dau la Teatru și Film, încât tot ce apărea prin agenția de modele, că era reclamă, film, emisiune, și tot ce ținea de televizor, mă duceam. Mă duceam peste tot, nu țineam cont. Și când a apărut acest casting pentru această emisiune, m-am dus. Ce nu am știut însă, oamenii care au fost acolo încă trăiesc și pot confirma, eu nu am știut că va trebui să pozez în Playboy. Doar locul întâi, cea care câștiga Miss Playboy trebuia să aibă acest pictorial. Niciodată pe acest pământ nu m-am gândit eu că și locul doi, și locul trei, și Miss Popularitate. Și am zis că eu nu vreau, eu am venit la televizor să apar să îl enervez pe tata, eu nu vreau să pozez. „Păi scrie în contract”. Și scria, într-adevăr. Am vrut să mă duc să îmi pun un picior în ghips ca să nu pozez. Oamenii ăia erau ditamai echipa și mi-au spălat creierul și îi lăsam pentru că mie îmi convenea, era încă o palmă pe care i-o dădeam tatălui meu. Dacă mă lăsa să mă duc la Teatru și Film nu aveam niciun pictorial în Playboy. Mă duceam peste tot doar să îi arăt că mă duc. Eu îmi vedeam de facultate”, a detlaita Andreea Mantea, potrivit wowbiz.ro.


Andreea Mantea a dezvăluit și cât de urât a reacționat tatăl său când a aflat despre pictorialul realizat de ea: ”Și a înnebunit când a văzut acel pictorial. Am plecat de acasă. Mama a tăiat cablul de la televizor, când a fost emisiunea. S-a urcat pe un scaun și a tăiat cablul ca el să nu poată să vadă. (…) Ne-am întâlnit după câteva zile, țin minte că mi-a trântit ziarul peste ochi. Nu m-a bătut, nu m-a lovit, mi l-a trântit peste ochi și mi-a zis:  „Atât de mulți ani ai învățat degeaba, atât de mulți ani te-am învățat lucruri degeaba. Ai făcut atât de multe lucruri degeaba, ești zero, nu mai reprezinți nimic. Un om când nu mai are nimic de oferit începe să se vândă pe el. Tu asta ai făcut, te-ai vândut. Și pentru ce?”. Și i-am zis: „Să-ți arăt că pot”. Și mi-a zis: „Puteai să vii să vorbești cu mine, decât să faci asta. Mie mi-e rușine să merg pe stradă, dar ție își va fi și mai rușine”, a mai povestit prezentatoarea TV.

Cu cine se iubește Andreea Mantea

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor. În prezent, bruneta are un reality show-ul pe care îl are la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. La emisiunea respectivă, Andreea Mantea apare alături de fiul său, David. Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Fiul celor doi a împlinit șase ani. Cristi Mitrea a dat-o de gol pe Andreea Mantea, dezvăluind cine este iubitul acesteia. Bărbatul cu care bruneta formează un cuplu în prezent este Valeriu Floricel, producătorul emisinii „Se strigă darul”, de la Kanal D, show pe care Andreea Mantea l-a prezentat împreună cu Bursucu și ulterior cu Mihai Mitoșeru. Cristi Mitrea a afirmat că l-a cunoscut pe Valeriu Floricel la Andreea Mantea acasă.

„L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine? Nu prea avem ce să vorbim. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea. Am încercat de dragul copilului, dar nu merge”, a spus Cristi Mitrea la podcastul realiazat de Cătălin Măruță.

citește și...