Andreea Antonescu a primit cei mai mulți bani pentru a poza în ”Playboy”. ”Am negociat prima dată cu tatăl ei”

30.04.2021, 11:24
Andreea Antonescu a primit cei mai mulți bani pentru a poza în ”Playboy”. ”Am negociat prima dată cu tatăl ei”
Andreea Antonescu a primit cei mai mulți bani pentru a poza în ”Playboy”. ”Am negociat prima dată cu tatăl ei”

Andreea Antonescu a fost vedeta din România care a primit cea mai mare sumă de bani pentru a poza în revista ”Playboy”.

Cântăreața Andreea Antonescu  a pozat pentru ”Playboy” în 2002, primind 30.000 de euro, cel mai ridicat onorariu din istoria revistei. Ediția respectivă, cu Andreea Antonescu pe copertă s-a vândut în 100.000 de exemplare. „Am negociat prima dată cu tatăl ei, Gigi Antonescu. Nu puteam vorbi cu fete sub 18 ani. Când a pozat, era majoră deja. Am facut și cu Andreea Bălan ceva, o supercopertă, dar atunci era cu cariera ei. Fostul meu adjunct a negociat tot”, spunea Dan Boerescu, editorul revistei ”Playboy” din România, potrivit revistei Avantaje.


Conform sursei menționate anterior, Nicoleta Luciu ar fi încasat 20.000 de euro. Sume mai mici, în jur de 10.000 de euro, au luat Loredana Groza, Andreea Bănică sau Andreea Mantea.  Gina Pistol a încasat o sumă foarte mică. „Gina Pistol a venit de pe stradă, aflase de undeva ca sunt stelist si mi-a zis ca e iubita unui jucător. Nu a contat asta, dar am luat-o pentru ca mi s-a părut Marilyn Monroe a noastră. A luat foarte puțin, până în 1.000 de dolari”, mai spunea Dan Boerescu.

Andreea Antonescu s-a separat de soț, dar nu a divorțat

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Andreea Antonescu a explicat de ce nu a divorțat încă de soțul său.

„Aș vrea să mergem frumos la notar, să semnăm actele, aici în România. Am tot amânat din cauza pandemiei, el dacă a tot fost plecat, nu s-a putut întoarce aici, am rămas așa. Am făcut un contract de separare de bunuri, ce a fost al meu, muncit de mine, am luat eu, ce a fost al lui, și-a luat înapoi. Traian este un om foarte civilizat, cu mult bun-simț. Nu mi-a cerut cadourile înapoi. Ne-am cunoscut la o vârstă fragedă, am crescut împreună, avem un respect foarte mare unul față de altul. De doi ani și jumătate nu a mai venit în România”, a declarat cântăreața.

Artista a mai mărturisit că Traian Spak a încercat să se împace cu ea după separare. „El a mai încercat o împăcare, dar am fost foate maturi când am luat această decizie. Eu eram aici concentrată pe proiectele mele din România, el pe munca lui din State, deci nu ar mai fi mers. A fost omul cu care mi-am împărțit viața 14 ani”, a mai spus vedeta.

 

citește și...