Cum a reacționat fiica Andreei Marin când a văzut-o la ”Masked Singer România”. ”M-a mai întrebat o dată, să se asigure dacă chiar am fost eu”

14.12.2021, 16:02
Cum a reacționat fiica Andreei Marin când a văzut-o la ”Masked Singer România”. ”M-a mai întrebat o dată, să se asigure dacă chiar am fost eu”
Cum a reacționat fiica Andrei marin când a văzut-o la ”Masked Singer România”. ”M-a mai întrebat o dată, să se asigure dacă chiar am fost eu”

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, a dezvăluit cum a reacționat Violeta, fiica sa și a lui Ștefan Bănică Junior, când a vedeta a câștigat cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Masked Singer Româniia”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a interpretat masca Muma Pădurii. ”M-a mai întrebat o dată, să se asigure dacă chiar am fost eu”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin a fost invitată în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, unde a făcut declarații despre participarea sa la emisiunea ”Masked Singer România”, sezonul 2, unde a ieșit învingătoare.

”Eu am ales personajul, mi se propusese un personaj mult mai blând, mai la locul lui. A avut succes tocmai acest contrast între aparență și sufletul bun al , care arăta că nu trebuie să ne luăm după ce vedem. Întreaga experiență a fost fabuloasă. Eu nu cânt, vă dați seama, mai cânt la duș, plus că trebuie să nu fii recunoscut. Orice mică inflexiune de voce te putea da de gol. Am muncit o lună și ceva la vocea mea”, a declarat vedeta, potrivit click.ro.

Cum a reacționat fiica Andreei Marin când a văzut-o la ”Masked Singer România”. ”Ra o știe pe mama ei serioasă”

Andreea Marin a mărturisit că i-a fost greu să păstreze secret față de familie că a participat la emisiunea ”Masked Singer România”. ”Cel mai greu a fost să țin secretul față de cei de acasă. Eu eram în interiorul unei carcase, costumul meu nu se mula pe corp. Masca de pe față era imensă și nu trăda nimic din ceea ce sunt eu”, a spus ea.

Despre cum a reacționat fiica ei, Violeta, Andreea Marin a comentat: „Violeta a văzut momentul de final de pe net și m-a mai întrebat o dată, să se asigure dacă chiar am fost eu. Ea o știe pe mama ei serioasă!”.

Andreea Marin a câștigat ”Masked Singer România”, sezonul 2

Pavel Bartoș a prezentat noul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, care anterior a fost moderată de cântărețul Jorge. Mugur Mihăescu a fost câștigătorul primului sezon al show-ului, unde a fost personajul Corbul. În primul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, de la masa juriului au făcut parte Inna, Horia Brenciu, Ana Morodan și Codin Maticiuc. Horia Brenciu a fost prezent și în cel de-al doilea al emisiunii. Alături de el, la masa dfetectivilor au stat actorul Alex Bogdan, Mihaela Rădulescu și Inna.

În data de 9 decembrie 2021, a fost desemnat câștigătorul celui de-al doilea sezon ”Masked Singer România”. Cea care a câștigat concursul a fost Andreea Marin, care a jucat personajul Muma Pădurii. Nimeni nu a recunoscut-o pe vedeta de televiziune sub această mască. În marea Finală au intrat Fluturele, interpretat de Nadine, Albinuța – interpretată de Theo Rose și Șaorma, jucată de Cabral.

citește și...