FOTO & VIDEO / Andreea Marin a câștigat ”Masked Singer România”, sezonul 2. N-a recunoscut-o nimeni în rolul Mumei Pădurii

10.12.2021, 10:29
FOTO & VIDEO / Andreea Marin a câștigat ”Masked Singer România”, sezonul 2. N-a recunoscut-o nimeni în rolul Mumei Pădurii
FOTO & VIDEO / Andreea marin a căștigat ”Masked Singer România”, sezonul 2. N-a recunoscut-o nimeni în rolul Mumei Pădurii

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, a câștigat al doilea sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, difuzată de postul de teleiziune Pro TV. Nimeni nu a recunoscut-o pe celebra prezentatoare sub masca Mumei Pădurii. ”Dificil a fost să fac vocea asta masculină sau să nu vorbesc moldovenește”, a spus Andreea Marin după demascare.

Pavel Bartoș a prezentat noul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, care anterior a fost moderată de cântărețul Jorge. Mugur Mihăescu a fost câștigătorul primului sezon al show-ului, unde a fost personajul Corbul. În primul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, de la masa juriului au făcut parte Inna, Horia Brenciu, Ana Morodan și Codin Maticiuc. Horia Brenciu a fost prezent și în cel de-al doilea al emisiunii. Alături de el, la masa dfetectivilor au stat actorul Alex Bogdan, Mihaela Rădulescu și Inna.  Joi, 9 decembrie 2021, a fost desemnat câștigătorul celu de-al doilea sezon ”Masked Singer România”. Cea care a câștigat concursul a fost Andreea Marin, care a jucat personajul Muma Pădurii. Nimeni nu a recunoscut-o pe vedeta de televiziune sub această mască. În marea Finală au intrat Fluturele, interpretat de Nadine, Albunuța – interpretată de Theo Rose și Șaorma, jucată de Cabral.

A fost onorant faptul că v-ați gândit la un mare actor sau la o mare actriță. Dificil a fost să fac vocea asta masculină sau să nu vorbesc moldovenește (…) Inna a fost pe aproape, de când a zis că mă urmărește pe Instagram, cu grădina…de atunci n-am mai postat nimic, a spus Andreea Marin după demascare, citată de protv.ro.  După ce a văzut cine se află sub masca Muma Pădurii, Mihaela Rădulescu a avut o reacție uluitoare: „Nu, nu pot să cred așa ceva. Deci nu cred”.

Andreea Marin a câștigat ”Masked Singer România”, sezonul 2. Ce a spus vedeta despre experiența de la emisiune

Andreea Marin a acordat un interviu pentru click.ro, în care a vorbit despre experiența de la ”Masked Singer România”, unde a jucat personajul Muma Pădurii.

”Să cânți schimbându-ți timbrul, când orice inflexiune te poate trăda, nu e ușor. Să și dansezi sub un costum inexpresiv și care nu îți îmbracă direct corpul, ci e ca o carcasă, deci nu poți imprima direct mișcările tale și expresivitatea, e dificil, dar te face să fii creativ. O provocare!”, a spus vedeta.

”A fost nou, inedit, de neînchipuit înainte să trăiesc experiența! Și am simțit o libertate extraordinară să pot intra în pielea altcuiva, fără că acesta să fie judecat subiectiv, prin prisma faptului că actorul e un om cunoscut publicului… Nu prea vedeam! Aveam o singură fantă de lumină, vedeam cu ochiul drept printr-o plasă… complicat! Nebunie curată! Dar mă simțeam copil și eram mereu veselă! Minunată experiență!”, a completat aceasta.

citește și...