Ce dezvăluiri a făcut Violeta despre mama ei, Andreea Marin. ”Prima dată când am văzut-o la TV m-a șocat foarte tare”

25.10.2021, 16:52
Ce dezvăluiri a făcut Violeta despre mama ei, Andreea Marin. ”Prima dată când am văzut-o la TV m-a șocat foarte tare”
Ce dezvăluiri a făcut Violeta despre mama ei, Andreea Marin. ”Prima dată când am văzut-o la TV m-a șocat foarte tare”

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, este mama unei fete adolescente, Violeta, din mariajul pe care l-a avut cu Ștefan Bănică Junior. Violeta a acordat un interviu pentru emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, în care a vorbit despre celebra sa mamă. ”Prima dată când am văzut-o la TV m-a șocat foarte tare”, a mărturisit fiica Andreei Marin.

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

De curând, Violeta, fiica Andreei Marin, a acordat un interviu pentru emisiunea pe care Teo Trandafir o moderează la Kanal D, în care a vorbit despre mama sa. „Prima dată când am văzut-o la TV m-a șocat foarte tare. Nu știam, nu eram conștientă de faima ei sau de faptul că este atât de cunoscută. Am fost emoționată și mândră că mama este atât de populară, sunt foarte mândră de tot ce face. Nu mi-a ascuns niciodată chestia asta, dar nici nu a zis niciodată: ”Eu sunt persoana asta și mă definesc prin jobul meu și prin faptul că am atâția followeri sau sunt populară”, ci: ”Mă definesc prin ce fac eu, acțiunile mele”. Așa am ajuns eu foarte mândră de mama”, a declarat Violeta, potrivit revistei Unica.

Ce dezvăluiri a făcut Violeta despre mama ei, Andreea Marin. ”Mi-a spus să fiu eu însămi și tot timpul ascult sfatul ăsta”

Violeta a explicat și ce sfaturi a primit de la mama sa, Andreea Marin: ”Mama mi-a dat multe sfaturi… cel mai prețios? Mi-a spus să fiu eu însămi și tot timpul ascult sfatul ăsta. Niciodată nu mă las influențată de alte persoane, sunt mai mult un lider, să spun, decât un follower”.

„Sunt destul de apropiată cu mama acum. Nu am foarte multe probleme pe care să le discut [cu ea] pentru că, de obicei, mă descurc singură și nu e că mă abțin din a vorbi cu mama, dar îmi place să văd cât de mult pot să duc singură. Dar mama mă ajută tot timpul și îi mulțumesc foarte mult pentru asta”, a mai spus Violeta.

Violeta a mărturisit că este foarte atentă la ceea ce face din respect pentru imaginea mamei sale, dar și pentru ea: „Normal, dar nu doar pentru că ea este cine este, ci pentru că mă respect pe mine și nu aș face chestii care să-mi strice imaginea doar ca să le fac sau doar ca să încerc ceva nou. Nu sunt genul de persoană să fac chestii pentru că alții le fac”.

citește și...