Cum a fost pentru Lidia Buble să se mute în București. ”A trebuit să mă întăresc și să îmi spun că toate se întâmplă înspre binele meu”

29.12.2021, 14:57
Cum a fost pentru Lidia Buble să se mute în București. ”A trebuit să mă întăresc și să îmi spun că toate se întâmplă înspre binele meu”
Cum a fost pentru Lidia Buble să se mute în București. ”A trebuit să mă întăresc și să îmi spun că toate se întâmplă înspre binele meu”

Cântăreața Lidia Buble, în vârstă de 28 de ani, a povestit cum a fost pentru momentul în care a decis să plece din sânul familiei sale și să se mute în Capitală. ”A trebuit să mă întăresc și să îmi spun că toate se întâmplă înspre binele meu, cu prețul dorului de casă” , a declarat vedeta despre momentul respectiv.

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, cu mulți copii – 11. Cântăreața are 4 surori, Dana, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei. În ceea ce privește viața sentimentală, după despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble și-a găsit din nou fericirea în brațele altui bărbat. Este vorba despre un actor de origine cubaneză, Harlys Becerra. Însă povestea de dragoste dintre cei doi s-a destrămat. De curând, Lidia Buble a fost surpinsă alături de un alt bărbat, Horațiu Nicolae.

Cântăreața și-a aminitit de momentul în care a decis să plece de la Deva, unde stătea familia sa și să se mute în Capitală. Acveasta a povestit, pentru revista Viva, cum a fost momentul mutării în Capitală.

Cum a fost pentru Lidia Buble să se mute în București. ”Am fost ambițioasă și am urmat sfaturile pe care părinții mi le-au dat când am ales să plec la București”

”Mutarea în București nu pot spune că a fost atât de grea pe cât au fost acomodarea și ideea că îmi voi vedea familia rar. Avantajul meu a fost că joburile de aici, cele dinainte să urmez cariera artistică, m-au ținut, oarecum, departe de gândurile și dorul de casă. Îmi era dor de toți, obișnuită fiind cu atmosfera zilnică de a lua masa cu familia și de a purta conversații interminabile. Însă, cum orice pui își ia, la un moment dat, zborul, a trebuit să mă întăresc și să îmi spun că toate se întâmplă înspre binele meu, cu prețul dorului de casă. Am fost ambițioasă și am urmat sfaturile pe care părinții mi le-au dat când am ales să plec la București, dar am și fost motivată de ei să îmi urmez calea, așa cum, poate, mi-a fost scris. Să știți că, zilnic, la telefon, mami și tati mă încurajau și îmi dădeau forță că sunt, de acum, o femeie puternică, ce va deveni independentă și gata să cucerească lumea. Și, iată, eu zic că am reușit!”, a spus Lidia Buble despre mutarea în București.

”Cum am afirmat de multe ori, cred că m-am născut norocoasă, iar Dumnezeu nu m-a lăsat niciodată singură. Așa că, încă din primele zile, mi-am făcut prieteni, asta și datorită jobului pe care-l aveam atunci. Mai aveam o prietenă bună cu care puteam ieși și puteam cunoaște oameni. Știți că sunt o persoană sociabilă, populară și îmi fac repede prieteni”, a adăugat artista.

citește și...