Cum a ajuns Vica Blochina să fie bănuită că ar fi amanta lui Laurențiu Reghecampf. ”Am sunat-o și pe Anamaria”

17.11.2021, 10:42
Cum a ajuns Vica Blochina să fie bănuită că ar fi amanta lui Laurențiu Reghecampf. ”Am sunat-o și pe Anamaria”
Cum a ajuns Vica Blochina să fie bănuită că ar fi amanta lui Laurențiu Reghecampf. ”Am sunat-o și pe Anamaria”

Vica Blochina a fost invitată la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV. Printre altele, vedeta a comentat pe seama unor speculații conform cărora ar fi fost amanta lui Laurențiu Reghecampf, cel de-al doilea soț al impresarei Anamaria Prodan. ”Am sunat-o și pe Anamaria”, a spus Vica Blochina.

În cadrul emisiunii ”La Măruță”, Vica Blochina a infirmat speculațiile confotrm cărora ar fi fost amanta antrenorului de fotbal Laurențiu Reghecampf.

Vica Blochina a mărturisit că l-a văzut pe cel care i-a fost partener de viață Anamariei Prodan o singură dată, atunci când l-a cunoscut.

Cum a ajuns Vica Blochina să fie bănuită că ar fi amanta lui Laurențiu Reghecampf. ”Niciodată n-am avut măcar așa o conversație cu el”

„A apărut un articol în ziar. Am sunat-o și pe Anamaria. Eu pe Reghe nu l-am cunoscut decât o dată, la ea acasă, de Crăciun. Dar nici măcar… «Bună», «Bună»… Niciodată n-am avut măcar așa o conversație cu el… «Bună», «La revedere»… Asta a fost. Nu-l cunosc pe băiatul ăsta”, a spus Vica Blochina la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiat care se numește Edan. Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Recent, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial că divorțează de Anamaria Prodan și că a depus actele de divorț.  Anamaria Prodan a făcut mai multe declarații după ce Laurențiu Reghecamp a anunțat separarea. Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.

citește și...