Laurențiu Reghecampf se separă de Anamaria Prodan. ”Personal, am depus actele de divorț”

11.10.2021, 11:23
Laurențiu Reghecampf se separă de Anamaria Prodan. ”Personal, am depus actele de divorț”
Laurențiu Reghecampf se separă de Anamaria Prodan. ”Personal, am depus actele de divorț”

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 46 de ani, a anunțat oficial separarea de impresara Anamaria Prodan, în vârstă de 48 de ani. ”Personal, am depus actele de divorț”, a declarat Laurențiu Reghecampf în exclusivitate pentru Cancan.Anamaria Prodan a transmis și ea un mesaj după anunțul făcut de partenerul ei de viață.

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008. În ultima vreme au existat zvonuri că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp ar divorța. Ba chiar s-a spus că antrenorul ar avea amantă. În presă au apărut speculații conform cărora noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf ar fi însărcinată.

Acum, antrenorul de fotbal a anunțat oficial separarea de Anamaria Prodan.  ”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”, a declarat laurențiu Reghecampf pentru CANCAN.

Laurențiu Reghecampf se separă de Anamaria Prodan. Cum a reacționat impresara

Anamaria Prodan a transmis un mesaj pe contul său de Instagram după anunțul separării făcut de Laurențiu Reghecampf.

„Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp suntem pe pământ. Fotografia postată spune totul! Suntem mereu la înălțime. Comentarii sau explicații nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin. Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic să dispară! Prostiile presei gen ”Lovitură pentru Anamaria Prodan” sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei. Satisfacție nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică și ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond”, a scris impresara.

Laurențiu Reghecampf se separă de Anamaria Prodan. Mesajul transmis de fiul lor

Laurențiu Junior, fiul celor doi,  a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare, după ce  tatăl său a depus actele de divorț. „Ai murit pentru mine pentru totdeauna”, a scris Laurențiu Jr.

 „Mami, tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim. Familia, loialitatea, respect, onoare. Apară-l. Tu ești el. Noi suntem el. Fii puternic, băiatul meu superb și deștept. Cum sunt și surorile tale. Și iubește-l. Tu ești el. Nu uita niciodată! Cândva va înțelege. Du-te și caută în el numai lucrurile bune. El este și va rămâne Eroul vieții tale. Pentru noi el va rămâne soarele nostru. Dumnezeu îl va ajuta să vadă greșelile. El este minunea familiei noastre. Mami, câinii latră, ursul trece. Declarațiile acestea nu-l reprezintă. Undeva tati s-a pierdut, într-o lume urâtă tare care nu-l reprezintă. Dar tu luptă pentru tată și nu îți încărca sufletul cu ură, căci tatăl tău nu știe ce face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta. Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu. Vă iubește mami fără mărginire. Înconjurați-l pe tati cu dragoste”, a reacționat Anamaria Prodan la mesajul fiului său.

citește și...