Vica Blochina, declarații despre relația cu Victor Pițurcă: „Totul se întâmplă…”

23.01.2020, 11:04
Vica Blochina, declarații despre relația cu Victor Pițurcă: „Totul se întâmplă...”
Vica Blochina, declarații despre relația cu Victor Pițurcă:

Vica Blochina a făcut recent declarații despre relația cu Victor Pițurcă. Vedeta a povestit și cum se întelege fiul lor, Edan, cu fostul selecționer al României.

După ani întregi în care au fost „la cuțite”, Vica și Pițurcă au ajuns la armonie, de dragul băiatului lor. 

Vica Blochina, declarații despre relația cu Victor Pițurcă

Vedeta a oferit, recent, un interviu și a povestit ce fel de relație are Piți cu ea și cu fiul lor.

„Sunt o mamă norocoasă, e un băiat frumos și isteț, sunt foarte mândră de el, îmi pare rău că nu am timp să stau mai mult timp cu el. Stă mult cu tatăl lui. Îmi spune că tatăl lui este foarte disciplinat, asta înseamnă că toată nebunia care a fost a trecut. Suntem destul de maturi eu și el, (nr. Victor Pițurcă), amândoi suntem mai maturi, încât am reușit să ne gândim doar la binele copilului. Eu nu sunt în nici un fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil. Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau”, a mărturisit Vica Blochina.

Blondina a vorbit și despre trădarea unei foste partenere de afaceri, care a lăsat-o fără bani: „Nu m-am așteptat la partenera mea de afaceri cu care am făcut atâtea lucruri să mă fure şi să mă trezesc că nu am niciun ban. Dar într-un fel îi mulţumesc pentru că altfel nu aș fi ajuns eu să fiu pe picioarele mele. Şi am mers rachetă, tanc rusesc până acum. Nu aş putea să o iert niciodată. Furtul este ok, atâta s-a putut. N-am pretenţii. La un moment dat a încercat să îmi strice treburile, dar multe lucruri care au avut loc anul ăsta m-au durut”.

 

citește și...