Băiatul lui Laurențiu Reghecampf și-a aniversat ziua de naștere. Înduioșător ce i-a spus Anamaria Prodan

15.03.2020, 12:25
Băiatul lui Laurențiu Reghecampf și-a aniversat ziua de naștere. Înduioșător ce i-a spus Anamaria Prodan
Băiatul lui Laurențiu Reghecamf și-a aniversat ziua de naștere. Înduioșător ce i-a spus Anamaria Prodan

Anamaria Prodan l-a aniversat pe Luca, băiatul pe care soțul ei, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, îl are dintr-un mariaj anterior.

Anamaria Prodan, în vârstă de 47 de ani, este cunoscută publicului larg ca impresară și vedetă de televiziune. Este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț.

De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

Zilele acestea, Luca și-a aniversat ziua de naștere. Fiul lui Laurențiu Reghecampf a împlinit 18 ani. Anamaria Prodan, care are o relație foarte apropiată cu fiul ei vitreg, i-a făcut urări publice acestuia, pe contul ei de Instagram.


”La mulți ani băiatul meu frumos, deșteptminunat!Să ne trăiești 10.000 de ani fericit și sănătos! Să ne aduci numai bucurie! Happy birthday Luca! ❤️❤️❤️?????????”, i-a transmis Anamaria Prodan lui Luca.

citește și...