Cum a ajuns Pavel Bartoș actor. ”I-am mințit pe toți că dau la Drept”

23.08.2021, 16:24
Cum a ajuns Pavel Bartoș actor. ”I-am mințit pe toți că dau la Drept”
Cum a ajuns Pavel Bartoș actor. ”I-am mințit pe toți că dau la Drept”

Pavel Bartoș, în vârstă de 46 de ani, este cunoscut publicului ca actor și prezentator de televiziune. Acesta a făcut dezvăluiri din trecutul său, povestind cum a ajuns să dea admitere la Facultatea de Teatru. ”I-am mințit pe toți că dau la Drept, inclusiv pe părinți”, a mărturisit Pavel Bartoș în cadrul unui interviu.

Pavel Bartoș este cunoscut ca actor și preezentator de televiziune. Pavel Bartoș și Smiley prezintă împreună emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV. La același post de televiziune, cei doi au fost colegi și la show-ul ”Vocea României”. Acum, Pavel Bartoș are un nou poiect TV. Acesta va prezenta noul sezon al emisunii ”Masked Singer România”, care anterior a fost moderată de cântărețul Jorge. Mugur Mihăescu a fost câștigătorul primului sezon al show-ului, unde a fost personajul Corbul.

Pavel Bartoș a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din trecutul său. Acesta a povestit, pentru revista Viva, cum a ajuns să dea admitere la Facultatea de Teatru. Actorul a mărturisit că a mințit pe toată lumea atunci când a dat admitere la facultate, inclusiv pe părinții săi.

Cum a ajuns Pavel Bartoș actor. ”Când spuneam cuiva că vreau să dau la actorie, lumea zâmbea sau mă lua în râs”

”Nu au dorit, ei (n.r. părinții săi) voiau doar să intru la o facultate. I-am mințit că dau la Drept pentru că, atunci când spuneam cuiva că vreau să dau la actorie, lumea zâmbea sau mă lua în râs. Nu credeau că poți intra. La acel moment, erau 50 de candidați pe un loc, așa că nimeni nu credea că pot intra la Teatru. I-am mințit pe toți că dau la Drept, inclusiv pe părinți, pentru că ei nu știau să țină un secret”, a dezvăluit Pavel Bartoș.

Actorul și-a amintit și de perioada studenției la Cluj: ”Cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Am avut niște colegi minunați cu care sunt prieten și astăzi, ne-am avut ca frații. Am avut profesori extraordinari. A fost viața de student pe care aș dori-o oricui. Și poate lucrul care a contribuit cel mai mult la această perioadă feerică a fost că am fost student în cămin. E foarte important! De aceea, e un sfat pe care-l dau tututor studenților: mutați-vă la cămin, să stați cu toții la grămadă! Asta este viață. A fost perioada în care am lucrat și în Teatrul de Păpuși, am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop, am vândut mărțișoare. Dar am savurat din plin viața de student”.

Pavel Bartoș este căsătorit și are trei fete

Pavel Bartoș a vorbit despre viața și familia sa într-un interviu. Actorul și prezentatorul de televiziune a povestit  amănunte din relația  cu soția sa, Anca, împreună cu care are  trei fiice.  Actorul a afirmat că soția sa are meritul de a fi reușit să țină familia unită. ”Este liantul familiei, cea care încheagă. Datorită ei s-a dezvoltat atât de frumos familia noastră, s-au dezvoltat fetele noastre. Datorită ei am avut timp să mă dezvolt și eu frumos, profesional. Datorită ei ne bucurăm de ceea ce ni se întâmplă. Este un om cu capul pe umeri, iar când vreunul dintre noi mai deraiază de la drumul principal, apare ea și lucrurile se rezolvă, cumva! Nici acum nu știu cum anume, dar are această uimitoare calitate de a ne ține uniți!”, a declarat acesta.

”Dacă stau să mă gândesc, mai ales în perioada în care făceam serialele, lipseam foarte mult de acasă. Plecam de dimineață, de la ora 6, ca să ajung la ora 7.30 în Buftea, la 8 să fiu gata de filmare, apoi aveam și repetiții sau spectacole la teatru. A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat. Eu mă bucuram că mi se întâmplă lucruri extraordinare în viață: angajat la Teatrul Odeon, jucam în filme alături de actori extraordinari. Anca s-a sacrificat și a ținut toată familia pe drumul cel bun. A făcut în așa fel încât fetele să nu sufere atât de mult din cauza faptului că nu eram tot timpul acasă”, a mai spus Pavel Bartoș.

 

citește și...