Cum a ajuns Cătălin Moroșanu la kickboxing. ”M-am dus să slăbesc, nu m-am gândit la performanță”

20.06.2021, 16:02
Cum a ajuns Cătălin Moroșanu la kickboxing. ”M-am dus să slăbesc, nu m-am gândit la performanță”
Cum a ajuns Cătălin Moroșanu la kickboxing. ”M-am dus să slăbesc, nu m-am gândit la performanță”

Luptătorul Cătălin Moroșanu a făcut dezvăluiri legate de cariera sa.

Cătălin Moroșanu a vorbit despre cariera sa în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva. Acesta a mărturisit că a ajuns la kickboxing dintr-o întâmplare. ”Nu a fost o chemare, a fost destin, mai ales că aveam 21 de ani. Am intrat în sala de kickboxing, la maestrul Mihai Constantin dintr-o întâmplare. M-am dus să slăbesc, nu m-am gândit la performanță, nici nu visam că voi ajunge vreodată în primii 16 jucători din lume, mai ales că aveam un fizic nepotrivit pentru categoria grea. Dar după șase luni de sport m-am dus la o preselecție, m-au văzut organizatorii, m-au plăcut pentru umorul meu și pentru accentul moldovenesc și de acolo a început totul”, a spus sportivul.

Cătălin Moroșanu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la concursul ”Survivor România”. Sportivul a fost nevoit să părăsească competiția din cauza unor probleme de sănătate. Cătălin Moroșanu s-a accidentat la un picior în timpul unui joc.  Cătălin Moroșanu a vorbit despre urmările pe care le-ar putea avea această accidentare la menisc în ceea ce privește cariera sa: ”Nu cred că o să mă mai lupt. Eu cred că în viață primești niște semne și Dumnezeu mi-a arătat că am avut o carieră frumoasă, am realizat multe lucruri în sportul meu, dar ar trebui să mă îndrept spre mentoring, antrenoriat. O să deschid o academie și o să încep alt drum. Totul în viață se întâmplă cu un anumit scop”.

Cătălin Moroșanu, o familie fericită alături de Georgiana

Cătălin Moroșanu are un familie fericită alături de soția sa, Georgiana, împreună cu care formează un cuplu de foarte mulți ani. Cei doi au împreună o fetiță”Soția mea este prima fată pe care am adus-o acasă la mama și singura. Ne-am cunoscut în tren, făceam naveta. Ea avea 16 ani și eu –17. Eram copii. Am văzut-o și mi-a plăcut foarte mult de ea. Am cucerit-o când nu eram celebru. Țin minte că aveam 10 lei în buzunar și puneam amândoi bani ca să cumpărăm napolitane”, a declarat Cătălin Moroșanu într-un interviu.

Cătălin Moroșanu și Georgiana s-au cunoscut pe vremea când erau adolescenți. „Noi am crescut împreună, eram la liceu când ne-am cunoscut. Ne cunoaștem dinainte de cariera lui Cătălin și cred că a fost un lucru bun, în plus, pentru noi”, declara Georgiana Moroșanu.

”Ne cunoaștem de la vârsta de 17 ani. Stăteam la cămin și împărțeam o conservă cu ton. Chiar sunt norocos că am găsit o pe sooția mea. Mi-a dăruit o fetiță, o cheamă Natalis. Știa care e plata, lipsa de acasă. Multe sacrificii, dar am mers mai departe. Am făcut un copil… Ea e medic stomatolog. Deci tot timpul ne-am împins unul pe altul și așa reușim să fim o familie. Respect femeile din două motive: din cauza mamei mele și a soției”, povestea și Cătălin Moroșanu.

 

citește și...