Ce spune Roxana Nemeș despre foștii colegi de la ”Survivor România”. ”El este cel care tulbură apele, face din țânțar armăsar”

15.04.2021, 17:02
Ce spune Roxana Nemeș despre foștii colegi de la ”Survivor România”. ”El este cel care tulbură apele, face din țânțar armăsar”
Ce spune Roxana Nemeș despre foștii colegi de la ”Survivor România”. ”El este cel care tulbură apele, face din țânțar armăsar”

Roxana Nemeș a vorbit despre foștii săi colegi de echipă de la emisiunea ”Survivor România”, de la Kanal D.

Cântăreața Roxana Nemeș a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la concursul ”Survivor România”. În ultima perioadă în care a participat la emisiune, Roxana Nemeș s-a confruntat cu proleme de sănătate la competiție, astfel că în data de 28 martie 2021, aceasta a decis să părăsească concursul.

Acum, revenită în România din Republica Dominicană, Roxana Nemeș a vorbit despre foștii ei colegi din echipa Faimoșilor.

Ce spune Roxana Nemeș despre foștii colegi de la ”Survivor România”. ”Culiță și Jador au șanse să ajungă în finală”

Roxana Nemeș a vorbit, într-un interviu pentru click.ro, despre stategiile care se fac la ”Survivor România. ”La început a fost mai greu, suntem persoane publice, caractere puternice, fiecare dorea să fie lider. Era normal să avem discuții, să vedem lucrurile diferit. Fiecare își dorea să rămână cât mai mult în competiție. Strategii se fac, este un joc și de strategie. Sebastian și Zanni nu aveau liniște, faceau încontinuu strategii. Culiță este și el un strateg foarte bun, dar este mai subtil. Însă în ultimul timp am început să ne înțelegem foarte bine, ne-am asumat lucrurile, am vorbit mult mai deschis. De când a venit, Sebastian Chitoșcă, deși nu e băiat rău, a încercat să câștige oamenii prin manipulare. El este cel care tulbură apele, face din țânțar armăsar”, a spus vedeta.

”Nu m-am simțit marginalizată, cred că eu m-am retras la un moment dat. Nu-mi place să mă bag în sufletul omului dacă nu mă vrea. I-am înțeles că le era foame, tuturor ne era, și toți trebuia să aducem puncte ca să mâncăm. E foarte important să îi înțelegi pe cei de lângă tine și, din momentul în care am început să înțeleg și perspectiva lor, ca echipă lucrurile au început să funcționeze și să comunicăm între noi mult mai bine”, a adăugat ea.

Roxana Nemeș a explicat și pe cine vede ea câștigător al competiției ”Survivor România”. ”Este greu să dau un răspuns. Am fost șocată când a ieșit Ana Porgras, în competiția asta este greu să faci predicții. La început, credeam că Zanni are cele mai mari șanse, acum nu mai sunt așa convinsă. Culiță și Jador au șanse să ajungă în finală. O văd și pe Elena câștigătoare. M-aș bucura să câștige cineva din echipa roșie, dar nu se știe. Și Războinicii au concurenți cu șanse reale să câștige trofeul”, a încheiat cântăreața.

citește și...