Cătălin Moroșanu a părăsit ”Survivor România” din cauza probemelor de sănătate”. ”Aici ne dăm măștile jos și iese răul din noi”

16.04.2021, 10:15
Cătălin Moroșanu a părăsit ”Survivor România” din cauza probemelor de sănătate”. ”Aici ne dăm măștile jos și iese răul din noi”
Cătălin Moroșanu a părăsit ”Survivor România” din cauza probemelor de sănătate”. ”Aici ne dăm măștile jos și iese răul din noi”

Cătălin Moroșanu a părăsit competiția ”Survivor România”, care se filmează în Republica Dominicană și este difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Cătălin Moroșanu a făcut partte din echipa Faimoșilor de la concursul ”Survivor România”. Sportivul a fost nevoit să părăsească competiția din cauza unor probleme de sănătate. Cătălin Moroșanu s-a accidentat la un picior în timpul unui joc.

„Din motive medicale un concurent părăsește competiția Survivor România. În urma rezultatelor și analizelor, medicii au decis ca Survivor România să se oprească în această seară. Sănătatea este de cea mai importantă pentru că oricât de mult v-ați dori să rămâneți în competiție, sănătatea are cel mai important rol. Sunt accidentări și accidentări și unele pun probleme mai mari. Pentru un coechipier Survivor România, competiția se oprește aici. E un coechipier veteran de la început, cu un rol important în victorii și revenirea din înfrângeri foarte grele. A luptat cu foamea, cu interacțiunile nu tocmai fericite, dar mereu a venit la joc. Din păcate, Survivor România se oprește în această seară pentru Cătălin Moroșanu”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, citat de wowbiz.ro.

Ce a declarat Cătălin Moroșanu înainte de a părăsi ”Survivor România”


„Acest concurs pentru mine a înseamnat multe chestii. Nu mi-am imaginat că pot să gândesc așa negativ față de colegii mei, că pot să-i urăsc, că îmi doresc să piardă unele probe doar pentru că nu aveam sentimente bune față de ei. Țin minte că pe 16 februarie săpam cu mâinile goale wc-ul ăla și nu am realizat că a fost ziua fiicei mele”, a spus Cătălin Moroșanu. ”Din punct de vedere psihic trăim într-o altă lume. Într-un matrix. Sunt multe lucruri importante, atunci realizăm cât de egoiști suntem. Uităm de familia noastră, de prietenii noștri, sunt multe lucruri care nu ne fac cinste. Dar trebuie să învățăm să apreciem ce avem în viața noastră, pentru că toți o să ieșim și o să ne gândim ce am făcut aici. Poate o să fim mândri sau poate nu, trebuie să fim exact cum am intrat. Aici în Survivor ne dăm măștile jos și iese răul din noi”, a adăugat acesta.

”Cu acești oameni pe care i-am și iubit și urât, împreună am făcut lucruri extraordinare, am luptat împreună, ne pupam, ne îmbrățișam și am trăit sentimenete extraodinare de mulțumire. Rolul meu aici se încheie. Să fiți mai buni, să vă iubiți. Eu văd altfel lucrurile acum. Fiți oameni adevărați și nu vă pierdeți pe voi inșivă”, amai spus sportivul.

„De ceea ce ți-e frică nu scapi și se pare că nu am scăpat. Am meniscul rupt. Sănătatea e cea mai importantă. Vreau să ajung în România pe picioarele mele. Aveam piciorul dublu când m-am accidentat. În viață fiecare are un destin și destinul meu a fost să stau până acum în acest concurs. Viața merge înainte și contează sănătatea cel mai mult”, a încheiat el.

citește și...