Adevărul despre relația dintre Ana Porgras și Zanni de la ”Survivor România”. ”E mult mai mult decât iubire, prietenie”

13.04.2021, 15:13
Adevărul despre relația dintre Anna Porgras și Zanni de la ”Survivor România”. ”E mult mai mult decât iubire, prietenie”

Fosta gimnastă de performanță Ana Porgras a spus care este, de fapt, relația dintre ea și Zannidache, alături de care a concurat la ”Survivor România”.

Ana Porgras a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În data de 4 aprilie 2021, Ana Porgras a fost cea care a părăsit competiția.

Pe durata participării la competiție s-a tot comentat pe marginea relației pe care fosta gimnastă ar avea-o cu Zannidache. Sportiva, care a revenit în țară din Republica Dominicană,  a explicat acum care este de fapt legătura dintre ea și Zanni.

Adevărul despre relația dintre Ana Porgras și Zanni de la ”Survivor România. ”Nu sunt iubita lui”

Ana Porgras a vorbit la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, despre relația specială pe care o are cu Zanni.

”Țin să menționez că nu sunt iubita lui Zanni. Pur și simplu avem o conexiune a noastră… E mult mai mult decât iubire, prietenie.. E un feeling între noi doi, pe care nici nu pot să vi-l explic. Ne înțelegem fără să vorbim, fără să comunicam în niciun fel. A fost o apropiere naturală, nu a venit nici din partea mea, nici din partea lui. Pur și simplu așa a fost”, a declarat Ana Porgras.

Fosta gimnastă și-a amintit și de momentul în care a fost nominalizată pentru eliminarea din competiția ”Survivor România” de către Jador: ”Nu cred ca Jador a vrut sa ma scoata. Cu toate ca spunea ca nu poate nu-s la fel de buna ca Elena, dar nu cred. Nici el nu s-a gandit ca voi parasi competitia. Cred ca a fost pentru el socul cu atat mai mare cu cat eram al doilea concurent care iesea “de pe mainile lui”. Si a fost un oarecare sentiment de vinovatie”.

”Cand am iesit din competitie, timp de 3 nopti am dormit 5 ore adunate. Pentru ca eram mereu pe retelele de socializare sa vad ce scriu oamenii. Pe mine ma intereseaza ce spun oamenii”, a mai spus fosta componentă a echipei Faimoșilor.