Adevărul despre relația dintre Ana Porgras și Zanni de la ”Survivor România”. ”E mult mai mult decât iubire, prietenie”

13.04.2021, 15:13
Adevărul despre relația dintre Ana Porgras și Zanni de la ”Survivor România”. ”E mult mai mult decât iubire, prietenie”
Adevărul despre relația dintre Anna Porgras și Zanni de la ”Survivor România”. ”E mult mai mult decât iubire, prietenie”

Fosta gimnastă de performanță Ana Porgras a spus care este, de fapt, relația dintre ea și Zannidache, alături de care a concurat la ”Survivor România”.

Ana Porgras a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În data de 4 aprilie 2021, Ana Porgras a fost cea care a părăsit competiția.

Pe durata participării la competiție s-a tot comentat pe marginea relației pe care fosta gimnastă ar avea-o cu Zannidache. Sportiva, care a revenit în țară din Republica Dominicană,  a explicat acum care este de fapt legătura dintre ea și Zanni.

Adevărul despre relația dintre Ana Porgras și Zanni de la ”Survivor România. ”Nu sunt iubita lui”

Ana Porgras a vorbit la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, despre relația specială pe care o are cu Zanni.

”Țin să menționez că nu sunt iubita lui Zanni. Pur și simplu avem o conexiune a noastră… E mult mai mult decât iubire, prietenie.. E un feeling între noi doi, pe care nici nu pot să vi-l explic. Ne înțelegem fără să vorbim, fără să comunicam în niciun fel. A fost o apropiere naturală, nu a venit nici din partea mea, nici din partea lui. Pur și simplu așa a fost”, a declarat Ana Porgras.

Fosta gimnastă și-a amintit și de momentul în care a fost nominalizată pentru eliminarea din competiția ”Survivor România” de către Jador: ”Nu cred ca Jador a vrut sa ma scoata. Cu toate ca spunea ca nu poate nu-s la fel de buna ca Elena, dar nu cred. Nici el nu s-a gandit ca voi parasi competitia. Cred ca a fost pentru el socul cu atat mai mare cu cat eram al doilea concurent care iesea “de pe mainile lui”. Si a fost un oarecare sentiment de vinovatie”.

”Cand am iesit din competitie, timp de 3 nopti am dormit 5 ore adunate. Pentru ca eram mereu pe retelele de socializare sa vad ce scriu oamenii. Pe mine ma intereseaza ce spun oamenii”, a mai spus fosta componentă a echipei Faimoșilor.

 

citește și...