Cătălin Moroșanu vrea să fie din nou tată. ”Acum trebuie să mai facem, cât mai putem”

03.06.2020, 16:05
Cătălin Moroșanu vrea să fie din nou tată. ”Acum trebuie să mai facem, cât mai putem”
Cătălin Moroșanu vrea să fie din nou tată. ”Acum trebuie să mai facem, cât mai putem”

Cătălin Moroșanu a mărturisit că își mai dorește un copil. Luptătorul este pregătit să-și mărească familia.

Binecunoscutul sportiv Cătălin Moroșanu are un familie fericită alături de soția sa, Geogiana, împreună cu care formează un cuplu de 17 ani. Cei doi au împreună o fetiță.

Luptătorul a dezvăluit că și-ar mai dori un copil.

”Când îmi iau fata în brațe este cel mai frumos moment din viața mea, este o realizare foarte mare. Înainte să o am pe fiica mea, la vreo 22 de ani, ziceam că am timp și de copii, că oricine poate face copii, că eu trebuie să am glorie, să fiu în top.

Acum, la vârsta de 35 de ani, văd cât de important este copilul. Am avut și glorie, sunt și în top, dar am și un copil. Când ai un copil, se schimbă total viața.

Acum ne mai dorim un copil și acum trebuie să mai facem, cât mai putem. Ne mai dorim un frățior sau o surioară pentru fata mea, nu are importanță ce e, doar să fie sănătos”, a declarat Cătălin Moroșanu la emisiunea ”Showbiz Report”, potrivit spynews.ro.

S-au cunoscut în adolescență

Cătălin Moroșanu și Georgiana s-au cunoscut pe vremea când erau adolescenți.

„Noi am crescut împreună, eram la liceu când ne-am cunoscut. Ne cunoaștem dinainte de cariera lui Cătălin și cred că a fost un lucru bun, în plus, pentru noi”, declara Georgiana Moroșanu.

”Ne cunoaștem de la vârsta de 17 ani. Stăteam la cămin și împărțeam o conservă cu ton. Chiar sunt norocos că am găsit o pe sooția mea. Mi-a dăruit o fetiță, o cheamă Natalis. Știa care e plata, lipsa de acasă. Multe sacrificii, dar am mers mai departe. Am făcut un copil…

Ea e medic stomatolog. Deci tot timpul ne-am împins unul pe altul și așa reușim să fim o familie. Respect femeile din două motive: din cauza mamei mele și a soției”, povestea și Cătălin Moroșanu.

citește și...