Cum a ajuns Andreea Mantea să lucreze în televiziune. ”La finalul săptămânii, am fost câștigătoare, spre surprinderea mea”

29.03.2022, 11:40
Cum a ajuns Andreea Mantea să lucreze în televiziune. ”La finalul săptămânii, am fost câștigătoare, spre surprinderea mea”
Cum a ajuns Andreea Mantea să lucreze în televiziune. ”La finalul săptămânii, am fost câștigătoare, spre surprinderea mea”

Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani, a vorbit despre cariera sa în lumea televiziunii și despre începuturile sale în acest domeniu. de-a lungul anilor, bruneta a prezentat mai multe emisiuni, la diferite posturi de televiziune. ”La finalul săptămânii, am fost câștigătoare, spre surprinderea mea”, a spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. Bruneta a avut un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea a prezentat emisiunea ”O nouă șansă”, care a fost difuzată din 11 septembrie 2021, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia.

Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu. Acum, Andreea Mantea va avea o nouă emisiune la TV. Este vorba despre un nou show matrimonial la postul de televiziune Kanal D. Noul show al Andreei Mantea de la Kanal D se numește ”Casa iubirii”. În plan personal, Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

Cum a ajuns Andreea Mantea să lucreze în televiziune. ”Am lăsat vrabia din mână pentru cea de pe gard, că puteam să nu ies câștigătoare”

Andreea Mantea a vorbit despre începuturile sale în televiziune și despre cariera sa de-a lungul anilor într–un interviu pentru click.ro. ,,Eram reporter la Kiss TV, eu și Anca Serea. După Kiss TV, am luat un casting la Acasă TV, într-un serial. Luasem deja și castingul de la ,,Neatza cu Răzvan și Dani”, în rolul de vecină. Serialul era câștigat deja, rolul era al meu, trebuia doar să semnez contractul, iar, aici, mai erau încă 4 fete care câștigaseră castingul, pe lângă mine. În fiecare zi, trebuia să meargă câte una dintre noi și, la finalul săptămânii, se decidea cine rămâne”, a explicat bruneta.

”Am lăsat vrabia din mână pentru cea de pe gard, că puteam să nu ies câștigătoare. Și, m-am gândit dacă chiar asta îmi doresc, să fiu actriță, ,,oare chiar pot?”. Fiind la o agenție, oamenii ăia ne trimiteau peste tot, la reclame, seriale etc. Până la urmă am ales ,,Neatza cu Răzvan și Dani “. La finalul săptămânii, am fost câștigătoare, spre surprinderea mea. De acolo a pornit aventura mea în televiziune. După ,,Neatza cu Răzvan și Dani”, am fost co-prezentatoare, cu Mircea Radu, la ,,Noaptea erorilor”. După care a fost ,,Din Dragoste”. A avut cine să mă învețe cum stă treaba în ale ”dragostei””, a mai spus aceasta.

citește și...