Cum a aflat Andreea Mantea că era înșelată. ”Am și auzit, am și văzut”

13.12.2022, 13:19
Cum a aflat Andreea Mantea că era înșelată. ”Am și auzit, am și văzut”
Cum a aflat Andreea Mantea că era înșelată

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea, în vârstă de 36 de ani, și-a deschis sufletul în  cadrul unei emisiuni online. Printre altele, vedeta a povestit și cum a aflat că era înșelată de partener. ”Am și auzit, am și văzut. Am văzut și mesaje”, a mărturisit prezentatoarea de la postul de televiziune Kanal D.

Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Prezentatoarea de la Kanal D își crește singură fiul.

Andreea Mantea a fost prezentă la emisiunea online „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusiv,unde a vorbit despre viața ei amoroasă. Prezentatoarea de la Kanal D este singură de aproape doi ani. Vedeta a mărturisit că a știut că era înșelată de fostul său partener.

Cum a aflat Andreea Mantea că era înșelată. ”Eu nu mai auzeam, nu mai vedeam, am căzut din picioare, mi-a amorțit tot corpul”

”I-am pus niște din astea de ale noastre (n.r. programe de urmărire). Am și auzit, am și văzut. Am văzut și mesaje. Eu nu mai auzeam, nu mai vedeam, am căzut din picioare, mi-a amorțit tot corpul. Îmi curgeau lacrimile”, a povestit Andreea Mantea, potrivit revistei Unica.


„O să țin minte multă vreme de acum încolo (n.r. prima seară după despărțire). Când ajung acasă și fac toate cele, în momentul în care eu mă pun in pat și iau pernele și e liniște și e bine și mă gândesc la ale mele…. Îmi e greu să explic în cuvinte fericirea pe care am simțit-o în prima noapte când am dormit fără. (n.r. fostul iubit)”, a adăugat vedeta TV.

Andreea Mantea, carieră de succes în televiziune

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. Bruneta a avut un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea a prezentat emisiunea ”O nouă șansă”, care a fost difuzată din 11 septembrie 2021, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia.

 

Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu. Acum, Andreea Mantea are o nouă emisiune la TV. Este vorba despre un nou show matrimonial la postul de televiziune Kanal D. Noul show al Andreei Mantea de la Kanal D se numește ”Casa iubirii”. Emisiunea poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:00 şi de la 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 17:00 şi de la 19:00.

citește și...