Cui îi lasă moștenire Petre Roman puloverul roșu pe care l-a purtat la Revoluția din 1989. ”Voi avea mereu un cadou special”

18.01.2022, 14:42
Cui îi lasă moștenire Petre Roman puloverul roșu pe care l-a purtat la Revoluția din 1989. ”Voi avea mereu un cadou special”
Cui îi lasă moștenire Petre Roman puloverul roșu pe care l-a purtat la Revoluția din 1989. ”Voi avea mereu un cadou special”

Petere Roman, fost premier al României, a dezvăluit cui va lăsa moștenire celebrul pulover roșu pe care l-a purtat la Revoluția din anul 1989, care a marcat căderea comunismului în România. Politicianul, în vârstă de 75 de ani, a spus c ă obiectul vestimentar va ajunge la fiul său, Petrus, pe care îl are din mariajul cu cântăreața Silvia Chifiriuc.

Petre Roman a apărut la Revoluția din 1989 îmbrăcat într-un pulover de culoare roșie.

Fostul premier al României a dezvăluit cui a decis să îi lase moștenire obiectul vestimentar devenit celebru.

Cui îi lasă moștenire Petre Roman puloverul roșu pe care l-a purtat la Revoluția din 1989. ”Lui îi voi lăsa puloverul roșu pe care l-am purtat în zilele lui decembrie 1989 și care a făcut istorie, în felul său”

Puloverul roșu va ajunge la Petrus, fiul pe care Petre Roman îl are din căsnicia cu Silvia Chifiriuc.

”Pentru Petrișor, cum îl alint pe fiul meu, voi avea mereu un cadou special. Spre exemplu, lui îi voi lăsa puloverul roșu pe care l-am purtat în zilele lui decembrie 1989 și care a făcut istorie, în felul său. Desigur, mai sunt și alte lucruri, dar nu discutăm acum despre ele. Însă, uneori îmi alint fiul, chiar și acum, când a crescut, așa cum mă alinta tata. Îmi spunea, cu vocea lui aparte, Petrișor-Trișor, un joc de cuvinte și un alint care-mi lipsesc mult astăzi! Iar eu încerc să duc mai departe alintul, de data asta la adresa fiului meu”, a declarat Petre Roman, citat de protv.ro.

Petre Roman este căsătorit cu Silvia Chifiriuc

Petre Roman a fost căsătorit timp de mulți ani cu Mioara Roman. Cei doi au împreună o fiică, Oana. Mioara Roman mai are o fată, Catinca, dintr-un mariaj anterior. Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009.  Cântăreața și-a amintit de momentul în care l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț. Silvia Chifiriuc a mărturisit că atunci când s-au cunoscut doar s-au salutat, fără nimic altceva. Artista a povestit și cu ce calități a reușit să o cucerească Petre Roman, fost premier al României.

„Este o potrivire frumoasă între noi. O relație se bazează pe iubire puternică, respect și înțelegere. Când ne-am cunoscut, doar ne-am salutat. M-a impresionat amabilitatea lui și educația pe care a primit-o, este un gentleman. Am avut o discuție scurtă, dar mi-a transmis multă caldură”, a explicat Silvia Chifiriuc într-un interviu.

 

„Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte. Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de Operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace”, mai spunea Silvia Chifiriuc.

citește și...