Cu cine a petrecut Rona Hartner de Ziua Îndrăgostiților. ”Mi-a spus că a decis să rămână singur pentru totdeauna pentru că dacă nu a reușit să fie cu mine, nu mai vrea să fie cu altcineva”

16.02.2022, 11:54
Cu cine a petrecut Rona Hartner de Ziua Îndrăgostiților. ”Mi-a spus că a decis să rămână singur pentru totdeauna pentru că dacă nu a reușit să fie cu mine, nu mai vrea să fie cu altcineva”

Actrița Rona Hartner, în vârstă de 48 de ani, a spus cu cine a petrecut de Ziua Îndrăgostiților. Vedeta a vorbit și despre fostul său soț, de care s-a separat în toamna anului trecut. ”Mi-a spus că a decis să rămână singur pentru totdeauna pentru că dacă nu a reușit să fie cu mine, nu mai vrea să fie cu altcineva”, a declarat actrița.

Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat în urmă cu câteva luni că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 12 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu actorul Rocco Sedano.  Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021.

Vedeta a povestit, la Antena Stars, cum a petrecut anul acesta de Ziua Îndrăgostiților. ”Eu anul acesta nu eram pregătită să sărbătoresc Valentine’s Day și nici să fac petrecere. Am fost invitată la o petrecere și totul a fost sub formă de inimioare, am făcut muzică, am cântat împreună și am băut, iar mai apoi am venit acasă. Am avut o seară foarte frumoasă”, a declarat Rona Hartner, notează spynews.ro.

Cu cine a petrecut Rona Hartner de Ziua Îndrăgostiților. ”Nu știu dacă știe că este Valentine’s Day, că nu sărbătoream asta niciodată”

Rona Hartner a vorbit și despre fostul său soț, Herve Camilleri, care i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste.

”Ieri chiar mi-a spus, nu știu dacă știe că este Valentine’s Day, că nu sărbătoream asta niciodată, El chiar mi-a spus că a decis să rămână singur pentru totdeauna pentru că dacă nu a reușit să fie cu mine, nu mai vrea să fie cu altcineva. Eu în sufletul meu l-am iertat și m-aș împăca cu el și mâine, însă este complicat. Trebuie să termine cu legăturile alea din trecut, asta clar. Nu-mi doream să fiu singură la 49 de ani, dar accept ideea că poate nu a fost doar voința mea ca această relație să se termine. O să încerc să accept . Sunt mult mai fericită singură”, a mai spus actrița.