Cu ce se confruntă Marius Elisei. ”Am făcut câteva greșeli”

18.05.2021, 14:38
Cu ce se confruntă Marius Elisei. ”Am făcut câteva greșeli”
Cu ce se confunră Marius Elisei. ”Am făcut câteva greșeli”

Marius Elisei se simte trist după separarea de Oana Roman.

Pe contul său de Instagram, Marius Elisei a transmis un mesaj în care explică cu ce stări se confruntă.

“Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt, soarele va străluci dimineața, iar pe timpul nopții luna va fi acolo. Vei vedea că aceste zile vor continua să treacă. Vei lăsa aceste zile să treacă și vei pierde un an din viață făcând ce? În regulă, mă voi descurca. Am făcut câteva greșeli. Viața merge înainte”, a scris Marius Elisei într-un Instastory, potrivit click.ro.

Marius Elisei, declarații clare despre separarea de Oana Roman. ”Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv”

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. Invitat de curând la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Marius Elisei a dat și noi detalii despre motivele care ar fi dus la destrămarea mariajului cu Oana Roman.

„Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai aprecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc”, a spus Marius Elisei.

”A existat foarte multă încărcătură. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depăși”, a mai declarat Marius Elisei despre divorțul de Oana Roman, la o emisiune de televiziune de la Pro TV. ”Îmi mai doresc copii. Nu vreau să o las pe Isabela singură”, completa acesta.

citește și...