Cu ce concurent de la ”Survivor” se înțelege perfect acum Emil Rengle. ”Ne sunăm zilnic, nu ne începem ziua unul fără altul, și asta este real”

11.07.2022, 13:17
Cu ce concurent de la ”Survivor” se înțelege perfect acum Emil Rengle. ”Ne sunăm zilnic, nu ne începem ziua unul fără altul, și asta este real”
Cu ce concurent de la ”Survivor” se înțelege perfect acum Emil Rengle

Dansatorul Emil Rengle, care a fost prezent în competiția ”Survivor România”, de la Pro TV, a explicat cu care dintre foștii săi colegi din echipa Faimoșilor, a ajuns acum să se înțeleagă extraordinar de bine.  ”Ne sunăm zilnic, nu ne începem ziua unul fără altul, și asta este real”, a dezvăluit Emil Rengle.

Emil Rengle a fost unul dintre concurenții care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survicvor România”. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” a fost Emil Rengle.

Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

Cu ce concurent de la ”Survivor” se înțelege perfect acum Emil Rengle. ”Îl iubesc, este extraordinar, plin de umor”

În cadrul unui interviu pentru click.ro, Emil Rengle a mărturisit că are o relație extraordinară acum cu Cătălin Zmărăndescu, fostul său coleg de la ”Survivor România”, deși pe parcursul competiției nu s-au înțeles prea bine. ”Zmărăndescu, suntem cei mai buni prieteni. Ne sunăm zilnic, nu ne începem ziua unul fără altul, și asta este real. Îl iubesc, este extraordinar, plin de umor, acest om care la 50 de ani a scos, cred, copilul din el și îi e dor să se joace. E un influncer acum, postează pe rețelele de socializare”, a declarat Emil Rengle.

Acesta a vorbit și despre Alex Delea, cel care a câștigat concursul ”Survivor România” anul acesta: ”Ba da, suntem amici. Eu am un crush pentru Alex Delea 100%. El este pe val acum, merge peste tot unde este invitat. Uite, spre deosebire de Zmărăndescu, cu Alex nu vorbesc zilnic. Deși poate ar trebui să o fac”.

citește și...