Cu ce bărbat își dorește să se întâlnească Daniela Gyorfi. ”Cu cineva cu care aș vrea să beau o cafea”

20.11.2022, 12:40
Cu ce bărbat își dorește să se întâlnească Daniela Gyorfi. ”Cu cineva cu care aș vrea să beau o cafea”
Cu ce bărbat își dorește să se întâlnească Daniela Gyorfi
Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 54 de ani, a fost invitată la o emisiune de la postul de televiziune Pro TV, unde a dezvăluit, printre altele, cine este bărbatul cu care și-ar dori să se întâlnească. Aceasta a mărturisit că nu este vorba despre vreo celebritate, ci despre fostul său soț, luptătorul Gelu Borș. Daniela Gyorfi a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a făcut numeroase declarații.Printre altele, artista a dezvăluit și cu ce bărbat și-ar dori să se întâlnească.

Cu ce bărbat își dorește să se întâlnească Daniela Gyorfi. ”Cu fostul meu soț. Da, aș vrea să mă întâlnesc cu el”

„Dacă spun acum că am o vârstă și nu mă mai interesează foarte tare. M-aș întâlni cu cineva, dar nu din showbiz. Cu cineva cu care aș vrea să beau o cafea. Cu fostul meu soț. Da, aș vrea să mă întâlnesc cu el. Ce mai faci, cum mai faci, are familia lui, eu am familia mea”, a declarat Daniela Gyorfi.

”Poți să rămâi în relații ok, să nu porți dușmănie pe un om cu care ai fost la un moment dat în viața ta intersectat. Te întâlnești după mulți ani, care e problema?”, a adăugat vedeta.

Daniela Gyofi a fost căsătorită o singură dată

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare. În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în Las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. Daniela Gyorfi a făcut declarații despre relația sa cu George Tal și a explicat care este motivul pentru care nu s-au căsătorit, deși au fost de două ori la un pas de a ajunge la altar.

„Nu că nu mai cred (n.r. în căsătorie). Un act, când ești tânăr, când se așază lucrurile și merg de la sine este ok, dar noi ne-am programat de vreo două ori să ne căsătorim. Prima oară a fost cu divorțul lui, nu a putut pentru că era căsătorit în Germania și divorțând acolo ne-a trebuit un act mai special și am ratat când voiam noi să ne căsătorim. A doua oară s-a îmbolnăvit mama și nu am crezut de cuviință, apoi s-a născut Maria și ca să nu ne certăm și să fie familia fericită am decis să o cheme pe Maria și Gyorfi și Tal ca să fie toată lumea împăcată pentru că nu renunțam și nu renunț la numele meu. Cine a spus că vreau să mă căsătoresc? Nu, asta nu înseamnă că nu cred în căsătorie. Ba da, eu cânt foarte mult la nunți și atât de mult mă bucur atunci când văd oamenii că se căsătoresc și cred în asta. Se duc la biserică, se duc la starea civilă”, a declarat Daniela Gyorfi.
citește și...