Cristina Bălan, atac dur la adresa lui George Buhnici. ”Foarte posibil ca acele declarații buhnicio-mârlănești să fie făcute fix pentru a stârni reacții”

19.07.2022, 13:04
Cristina Bălan, atac dur la adresa lui George Buhnici. ”Foarte posibil ca acele declarații buhnicio-mârlănești să fie făcute fix pentru a stârni reacții”
Cristina Bălan, atac dur la adresa lui George Buhnici

Cântăreața Cristina Bălan, în vârstă de 40 de ani, a reacționat dur la adresa lui George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, după ce acesta a criticat femeile care se afișează la mare cu celulită și vergeturi. ”Foarte posibil ca acele declarații buhnicio-mârlănești să fie făcute fix pentru a stârni reacții”, a scrus Cristina Bălan în mediul online.

Prezent la festivalul Neversea împreună cu soția sa, Lorena, George Buhnici și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al femeilor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie cu celulită şi vergeturi. „Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a spus el la o emisiune TV.  ”Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a mai comentat acesta.

Cântăreața Cristina Bălan a comentat, pe contul ei de socializare, pe marginea declarațiilor făcute de George Buhnici. Cristina Bălan este o cunoscută cântăreață, fostă membră a trupelor Impact și ABCD. Cristina Bălan a fost câștigătoarea de la concursul ”Vocea României”, de la postul de televiziune Pro TV, din anul 2015. În plan personal, din anul 2012, Cristina Bălan este căsătorită cu Gabriel Bălan. Cei doi au băieți gemeni: Toma și Matei. Micuții, care suferă sindromul Down, au venit pe lume în data de 11 august 2013.

Cristina Bălan, atac dur la adresa lui George Buhnici.   ”Fetelor, cu 70/80/100+ kg, dacă aveți și vergeturi și celulită, vă rog eu frumos: la plajă cu voi! Capul sus, zâmbetul pe chip și trupul în slip

Cristina Bălan a dezbătut declarațiile lui George Buhnici și a vorbit despre experiența traumatizantă prin care a trecut chiuar ea, după nașterea gemenilorr, când starea sa fizică, dar și psihică a avut de suferit.  ”🔴Aveam peste 90 kg si o depresie cat Titanicul, dupa nasterea traumatizanta a gemenilor mei.  Aveam si celulita si vergeturi. Si nu prea mai ieseam din casa. Cum sa mai ies, sa ma vada si sa ma judece lumea, care habar n-avea prin ce trecusem si vedea doar o “balena”, o obeza, o “nesimtita care baga 5 șaorme deodata”?!  Doar cand eram nevoita s-o fac, atunci scoteam nasul in lume. Si atunci, cu capul in jos. Pentru ca stiu, stiu atat de bine cum gandesc oamenii, care nu se gandesc la ce este dincolo de suprafata. Nu stiu ranile omului pe care-l judeca la prima vedere. Si eram atat de vulnerabila, incat ma afecta orice privire mai lunga sau plina de dispret.  🔴Aveam aproape 100 kg, stiam ca arat rau, ca sunt ceea ce se numeste o grasa. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa merg la plaja, sa-mi arat trupul. Nu pentru ca nu tanjeam si eu… ci pentru ca exista atatia oameni care se uita cu scarba, care se stramba si, eventual, fac comentarii, miștouri, incat am preferat sa ma izolez pana reusesc sa slabesc (ceea ce am si facut, dupa doi ani). Dar de vergeturi nu am scapat (chiar si cu ani de mers la sala!), ele sunt semnele unei sarcini dificile, cu doi copii. Ele sunt ramasitele unei pieli intinse prea mult, in timpul unei depresii post-natale si post soc traumatic. Ele sunt vestigiile unor rani emotionale foarte adanci, pe care cu greu le-am gestionat. Sunt amintirile unor vremuri foarte, foarte, foarte grele…”, a notat Cristina Bălan în mediul online.


”🔴Ar trebui sa-mi fie rusine? Ar trebui sa nu ma mai duc la plaja? Sa merg la clinici extrem de scumpe si sa dau banii pe interventii de tot felul? Ca sa multumesc… pe cine? Pe niste superficiali, care se uita dupa ț… si b..?  Haideti, “domnilor”, doar nu credeti ca ne pasa de aceste lucruri, noua, celor cu vergeturi! Avem in suflete alte marcaje, mult mai grave si mai urate decat niste dungi pe piele.  Foarte posibil ca acele declaratii buhnicio-marlanesti sa fie facute fix pentru a starni reactii, pentru a atrage atentia, insa subiectul este la fel de important, indiferent de motivatie: femeile trebuie sa satisfaca ochii masculilor, trupurile lor trebuie sa fie perfecte, altfel degeaba au creier sau talent sau calitati nenumarate. Daca au vergeturi sau celulita, Doamne feri, sa nu indrazneasca sa-si arate pielea. Sa-si puna burka sau sa stea la ele acasa si sa serveasca vreun boss. ❗️Fetelor, cu 70/80/100+ kg, daca aveti si vergeturi si celulita, va rog eu frumos: la plaja cu voi! Capul sus, zambetul pe chip si trupul in slip 👙Ps. Aaa, uitasem: sotul meu ma iubea si mai patimas, asa, grasa si cu vergeturi. Abia el se poate numi Barbat”, a încheiat cântăreața.

citește și...