”Vocea României” revine la Pro TV

12.01.2022, 14:35
”Vocea României” revine la Pro TV
”Vocea Românie” revine la Pro TV

”Vocea României”, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri, revine la Pro TV, după o perioadă de pauză. Preselecțiile pentru concursul de talente au început deja, iar cei care își doresc să participe la acest show sunt așteptați să completeze formularul de înscriere. Sezonul cu numărul 10 al emisiunii va avea premiera în curând.

Emisiunea ”Vocea Românei” va fi din nou difuzată de postul de televiziune Pro TV. Au început deja preselecțile pentru un nou sezon, anunță protv.ro.
Ca în fiecare sezon, la preselecții sunt așteptați toți cei care au calități vocale remarcabile și care își doresc să-și transforme visul de a cânta în realitate. Este cel de-al zecelea sezon, iar la ceas aniversar, PRO TV promite o ediție a concursului de talente ce nu trebuie să fie ratat de către pasionații de muzică. Pe o scenă încărcată de emoție și bucurie, cu patru scaune ce abia așteaptă să fie ocupate și cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon de excepție.

De-a lungul anilor, emisiunea a fost prezentată de Pavel Bartoș. Vedetele care au ocupat scaunele antrenorilor au fost: Loredana Groza, Marius Moga, Smiley, Horia Brenciu, Tudor Chirilă, Adrian Despot și Irina Rimes.

Dragoș Moldovan a câștigat ultimul sezon de la ”Vocea României”

Dragoș Moldovan a câștigat Vocea României 2019. Pe locul 2 s-a clasat Andi Țolea (echipa Smiley). Podiumul a fost completat de Jasmina Răsădean (echipa Irina Rimes). Pe ultimul loc s-a clasat Elena Bozian (echipa Horia Brenciu). Tudor Chirilă a obținut al patrulea succes ca antrenor, după Tiberiu Albu (2014), Cristina Bălan (2015) și Teodora Buciu (2016).

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Unica, Dragoș Moldovan a explicat ce a făcut cu suma câștigată la ”Vocea României”, 100.000 de euro. Tânărul a declarat că o parte din bani i-a investit în instrumente și în muzică, iar „de restul mi-am cumpărat un apartament în Timișoara”.

 

citește și...