FOTO. Soția lui George Buhnici a făcut furori pe plajele din Thailanda! Cum arată Lorena într-un costum de baie minuscul

29.01.2021, 15:37
FOTO. Soția lui George Buhnici a făcut furori pe plajele din Thailanda! Cum arată Lorena într-un costum de baie minuscul
Soția lui George Buhnici a făcut furori pe plajele din Thailanda! Cum arată Lorena într-un costum de baie minuscul

Încă de la finalul lui 2020, vedetele au luat cu asalt destinațiile exotice de peste hotare.

Unele dintre persoanele publice care au decis să facă o escapadă de neuitat pe tărâmuri exotice au fost George Buhnici și soția lui, Lorena.

Cei doi nu au plecat singuri în Thailanda, ci alături de fiica lor, Ariana. Pe rețelele de socializare, cei doi soți își țin la curent fanii cu tot ce se mai întâmplă în vacanța de vis.

George și Lorena Buhnici, vacanță de vis în Thailanda

George și Lorena Buhnici, însoțiți de fiica lor, au plecat spre Bangkok imediat după Crăciun! Ei au fost nevoiți să stea 15 zile în carantină la un hotel de acolo, deși au avut teste negative COVID-19 la plecare.

Pe Instagram, Lorena Buhnici le-a povestit fanilor virtuali cum au făcut față carantinei, la hotelul din Bangkok. Lorena și George au ales să plece în Thailanda pentru că are o semnificație specială pentru ei.

Este locul în care în urmă cu zece ani și-au petrecut luna de miere. Drept urmare, cei doi au să retrăiască momentele de la începutul căsniciei și au fost panicați de măsurile stricte de prevenție impuse din cauza coronavirusului.

Au stat în carantină în Bangkok

‘Thailanda carantinează obligatoriu, minimum 15 zile, chiar si cu test negativ făcut la plecare, sub supraveghere medicală, zilnică, plus încă trei teste de Covid in tot acest timp. După primele 7 zile putem ieși până la o ora pe zi, după care cu un certificat oficial putem iesi oriunde, în cazul nostru spre insule!???

Această vacanta are mai multe semnificații: am revenit aici la 10 ani de la căsătorie (luna de miere), este prima vacanta de peste o luna de zile ( nu am avut niciodata o vacanta mai lunga de două saptamani) si abia așteptăm să explorăm totul si cu Ariana, de data asta. Sunt fericita si linistita!’, a scris Lorena Buhnici pe Instagram.

Lorena Buhnici, provocatoare pe internet

Imediat cum au avut voie să părăsească hotelul, familia Buhnici și-a început cu adevărat distracția pe târâmul exotic din Thailanda. George și Lorena Buhnici au plecat spre insule, iar imaginile postate pe rețelele de socializare nu mai au nevoie de nicio descriere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lorena Buhnici (@lorena.buhnici)

Pe contul său personal de Instagram, soția lui George Buhnici a publicat mai multe imagini cu ea în costum de baie. Se pare că fostul prezentator tv al emisiunii ‘iLikeIT’ este un bărbat tare norocos, și asta pentru că partenera lui arată bestial.

Lorena Buhnici a dezvăluit în repetate rânduri că este adepta unui stil de viață sănătos, iar sportul nu lipsește din viața ei. Antrenamentele repetate au dat rezultate în cazul soției lui George Buhnici, care are o siluetă impecabilă.

George și Lorena Buhnici s-au căsătorit în urmă cu zece ani și au o fetiță de 8 ani, pe Ariana Maria. Soția lui, Lorena,

‘Noi ne respectăm foarte bine teritoriile. Suntem o familie normală în care fiecare se poate exprima. Ne respectăm unii pe alții, aici e o democrație adevărată’, declara George Buhnici într-un interviu pentru cristinastanciulescu.ro.

citește și...