Declarația halucinantă a lui George Buhnici la adresa femeilor. ”Dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine”

19.07.2022, 10:39
Declarația halucinantă a lui George Buhnici la adresa femeilor. ”Dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine”
Declarația halucinantă a lui George Buhnici la adresa femeilor

Vloggerul George Buhnici, fost prezentator la postul de televiziune Pro TV, a făcut declarații halucinante despre felul în care ar trebui să arate o femeie la plajă, acesta recomandându-le să meargă la sală pentru a nu se afișa cu vergeturi. ”Dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine”, a spus Geoirge Buhnici, în vârrstă de 41 de ani.

Prezent la festivalul Neversea împreună cu soția sa, Lorena, George Buhnici și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al femeilor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie cu celulită şi vergeturi.

”Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici”, a declarat George Buhnici într-un interviu pentru emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Declarația halucinantă a lui George Buhnici la adresa femeilor. ”Mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi”

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a mai spus acesta în interviul pentru emisiunea respectivă.

”Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a mai comentat el.

Declarația halucinantă a lui George Buhnici la adresa femeilor. Criticat dur pentru comentariile făcute

 

Declarația lui George Buhnici a stârnit un val de reacții dure în mediul online, la adresa acestuia. Asociația Centrul Filia, al cărei scop este lupta împotriva hărțuirii, abuzului și a discriminării asupra femeilor, a transmis un mesaj în mediul online despre afirmațiile jurnalistului.

”Ne-a șocat inadecvarea acestei declarații și lejeritatea cu care George Buhnici promovează sexualizarea minorelor. La 41 de ani este mai mult decât problematic ca ”minorele” să fie standardul tău de frumusețe și atracție fizică.

În Romania in fiecare săptămână sunt înregistrate în medie două cazuri de viol sau act sexual cu o victimă minoră în familie. Astfel de declarații nu fac decât să normalizeze violența împotriva fetelor și să contribuie la un mediu nesigur, mai ales când vine din partea unei persoane publice, al cărei discurs influențează opinia sutelor de mii de urmăritori pe care îi are.

În 2020 același George Buhnici posta o fotografie cu partenera sa cu descrierea ”Am corupt această minoră. Mă declar pierdut.”

Îl declarăm și noi o cauză pierdută, dar îi și recomandăm pe această cale să vorbească cu femeile din viața lui despre violență și agresiune, despre toate momentele în care s-au simțit în pericol sau inconfortabil din cauza presiunii pe care societatea o pune pe corpurile noastre și din cauza unor astfel de declarații care ne obiectifică și ne sexualizează”, se arată, printre altele, în mesajul transmis de Asociația Centrul Filia pe Facebook.

citește și...