Cristina Bălan s-a mutat la țară! De ce a luat această decizie

21.10.2019, 14:55
Cristina Bălan s-a mutat la țară! De ce a luat această decizie
Cristina Bălan s-a mutat la țară

Cristina Bălan s-a mutat la țară acum un an și spune că nu regretă deloc. Artista nu s-ar mai întoarce în București și se bucură din plin de viața în comuna Vidra din județul Ilfov. 

Cristina Bălan s-a mutat la țară

Solista s-a mutat în Vidra anul trecut, după ce a realizat că își dorește mai multă intimitate, iar traiul la casă, cu o curte mare, îi oferă acest lucru. 

Cristina a explicat, pentru Libertatea, de ce a decis să plece la țară: „Este un alt ritm și există o autonomie când stai la casă. Ai o mai mare independență decât atunci când stai la comun cu mai mulți oameni. Noi ne-am dorit foarte mult treaba asta: curtea noastră, intimitatea noastră. Și cel mai important: fără zgomot de bormașină”. 

În comuna din Ilfov, solista se bucură de roadele pământului, întreaga familie consumând fructe și legume bio, iar băieții săi se joacă în aer liber.

„Socrii mei cultivă legume, avem legume bio în adevăratul sens al cuvântului. Avem livadă. Acum, toamna, este o adevărată nebunie cu tot felul de fructe: mere, prune, struguri. Toate acestea le consider avantaje. Ies pe ușă și mă duc și îmi iau un măr din pom. Ce ar fi atât de nasol să fii țăran? Sunt țărancă din punctul ăsta de vedere și sunt mândră de asta! Avem pentru copii biciclete, triciclete, trotinete și tot felul de jucării, dar le folosesc numai dacă le spunem. În rest, se joacă frumos cu pisica ori cățelul sau cu frunzele de pe jos”, a povestit fosta solistă de la Impact. 

Cristina a dezvăluit și că nu s-ar mai întoarce în București: „Nu m-aș mai întoarce în oraș, în aglomerație, în stres, în poluare decât legată! Aici e superb. Am aceleași activități la țară. Eu merg la sală la sat, adică trăiesc urban, dar trăiesc la țară. Este o combinație foarte interesantă și a fost nevoie de treaba asta. Plus că sunt foarte aproape de oraș, adică atunci când am nevoie de ceva, m-am urcat în mașină”.

citește și...