Cristian Țânțăreanu, despre scandalul în care a implicat-o pe Anca Țurcașiu. ”Mi-am cerut scuze”

03.06.2021, 10:42
Cristian Țânțăreanu, despre scandalul în care a implicat-o pe Anca Țurcașiu. ”Mi-am cerut scuze”
Cristian Țânțăreanu, despre scandalul în care a implicat-o pe Anca Țurcașiu. ”Mi-am cerut scuze”

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu a făcut declarații despre scandalul în care a implicat-o la un moment dat pe Anca Țurcașiu.

Cristian Țânțăreanu a fost invitat la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D.  Acesta a vorbit, printre altele, despre scandalul în care a implicat-o la un moment dat pe Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

Cristian Țânțăreanu, despre scandalul în care a implicat-o pe Anca Țurcașiu.  ”Nu a fost o glumă bună, recunosc”


Cristian Țânțăreanu a declanșat, în urmă cu câțiva ani, un adevărat scandal după ce a spus în presă că Anca Țurcașiu și soțul ei frecventează un grup de swingeri.

La emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Cristian Țânțăreanu a dat detalii despre declarațiile șocante despre finii lui.

”Sigur că nu-s plăcute pentru toți glumele, dar n-ar trebui. De fapt, ce am spus eu, că fac parte dintr-o echipă de swingeri, că mă suna de la presă. A apărut într-un ziar, și asta a fost acum câțiva ani, că divorțează. Mă sunau prietenii și mă întrebau, când ai vorbit cu ei, ”Aseară și nu știu nimic”. Îl sun pe Cristi și îl întreb: ”Măi băiete, ce e?”, ”E una care ne tot freacă…”. Au început să mă sune pe mine, că Anca era la Bacău cu un spectacol și avea telefonul închis, numărul lui fină-miu nu-l aveau. Mă tot sunau și a început să escaladeze. Prima dată am spus că nu e adevărat, după care am coborât la lac unde era un prieten care pescuia și m-a sunat (n.r. o jurnalistă) din nou să mă întrebe de divorț. Atunci pe moment mi-a venit…”Nu-i nici o supărare, dar cred că și faptul că ei sunt într-o echipă de swingeri cred că nu le-a făcut bine relației…” A amuțit! Închide. Îi spun prietenului meu: ”În 5 minute mă sună să mă imprime”. Așa a fost! Și atunci am început să spun tot felul de prostii, ea juca în Rebecca, Chicago, în musicalurile alea, că au venit și cu ăia la noi, s-au îmbătat, toți s-au îmbrâncit, balerini, artiste, regizoare, s-au aruncat în piscină cu telefoane, cu ceasuri, așa mi-a venit să zic o poveste de genul ăsta. Eu aveam consimțământul lui bărbati-su, Anca însă când a ieșit, îți dai seama, toată lumea… Nu a fost o glumă bună, recunosc! Mi-am cerut scuze”, a dezvăluit acum Cristian Țânțăreanu, citat de wowbiz.ro.

citește și...